reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Jesteś bezbłędna 😁😁😁
Aż strach pomyśleć co mogłabym nagadać jakby mi coś podali i puściłyby hamulce 🤣🤣🤣

Dzizasssss mówiłam wam, że miałam wczoraj nitki krwi w sluzie.... myślałam że owu. A dziś popoludniu to mnie to konkretnie zabolało podbrzusze, tak jak zawsze w terminie owu. Teraz taka długa nitka śluzu z krwią..... 😳 Nie wiem czy atakować starego czy te pleminiki sprzed 24h dadzą radę... Najchętniej nażarłabym się chipsów i poszła spać 😅
Ja bym najpierw zaatakowała starego a potem zeżarła całą paczkę chipsów 😎

@LadyCaro hej;) Ty czekasz na histeroskopie teraz? Powiecie mi jak to jest z tym.. trzeba się kłaść do szpitala na 1 dzień czy to możliwe jest tak z buta i do domu?
Nieważne czy NFZ czy prywatnie.
Ja miałam w znieczuleniu ogólnym, przed 8 byłam w szpitalu, po 13 mąż mnie z niego odebrał. Jak mi wróciła świadomość to mój lekarz do mnie przyszedł powiedzieć co i jak. Wypis ze szpitala był gotowy z tydzień później.

Ja bym chciała żeby mnie operował Falkowicz <3
Chylińska nagrała fajną piosenkę, mój rodzinny Bytom ❤️
ale nie o tym.. gra tutaj aktor z na dobre i na złe hahah I ja to jemu bym się dała zoperować tylko to jest kurła neurochirurg więc jedynie co mi może naprawić to mózg, żeby był pozytywnie nastawiony w każdym miesiącu ciążowych starań 🤣😀

reklama
Do góry