reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Eeeej ja to mam nieźle na bani, ale ciekawość siła wyższa. Zrobiłam sobie Babyplan test 3dpo o zwykłej czułości by sprawdzić czy faktycznie wyjdzie pozytywny po tym ovitrelle i co? O cholibka 😂 No jest pozytywny 🥳😂 brawo ja..a teraz do śmieci 💁🏼‍♀️😆.
Ja tez sprawdzałam czy po ovi wychodzą faktycznie pozytywne ;) to chyba zwykła ludzka ciekawość ;)

reklama
Eeeej ja to mam nieźle na bani, ale ciekawość siła wyższa. Zrobiłam sobie Babyplan test 3dpo o zwykłej czułości by sprawdzić czy faktycznie wyjdzie pozytywny po tym ovitrelle i co? O cholibka 😂 No jest pozytywny 🥳😂 brawo ja..a teraz do śmieci 💁🏼‍♀️😆.
Kto tak nie robił niech pierwszy rzuci kamieniem. Ja nie rzucę ;-).

Kto tak nie robił niech pierwszy rzuci kamieniem. Ja nie rzucę ;-).
Ja nie sprawdzałam, ale slyszalam od koleżanki bo jej mowilam o tej "teori" to sprawdziła bedac w ciazy I faktycznie wyszło jej ale dwie kreski, które nie były nawet takie same. Wiec nichuchu. Ale ona swoje bo dwie to dwie i niewazne ze jedna jaśniejsza a druga ciemniejsza. Nie wiem jak to w ciazy, ale wiadomo ze jak by sprawdzała owulacje to by się kłóciła ze poztywyny. 🤣

reklama
A z tym leżeniem z nogami w górze to wy tak serio? 😃 ja staram się zawsze poleżeć trochę, ale np. dziś rano miałam tylko 5 min i z żalem poszłam pod prysznic 😅
Ja w udanym cyklu *rok temu* nie trzymałam nóg w górze 😂 wcześniej trzymałam moze temu się nie udawało?🤣 Jezu, niedlugo zaczniemy się starać to znowu moja głowa.bedzie pelna różnych mysli 😂

Do góry