Calineczka92
Fanka BB :)
Nawet ostatnio gdzieś widziałam promocje badanie nasienia i amh w gratisie 230złOk 200-250zl kosztują, i idziesz z nimi do ginekologa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet ostatnio gdzieś widziałam promocje badanie nasienia i amh w gratisie 230złOk 200-250zl kosztują, i idziesz z nimi do ginekologa
Z tego co mnie tu dziewczyny nauczyły to....jak najbardziejJestem po owu 3dni, a dziś grypopodobne objawy. Na tym etapie mogę brać normalnie leki? Aspiryna, fervex i inne?
Chyba mam stan podgorączkowy
U nas to byli moi rodzice ..... nie otwieraliśmy i dzwonili na telefon.Ooo nie najgorzej. To nie otwierajcie dopóki nie skończycie , mój ma zakaz telefonu odbierania bo zawsze mają takie wyczucie wtedy do niego dzwonić .
No to i ja czekam i trzymam mocno kciukiNie, nie - czekam właśnie do tej daty za tydzień ;-) Jestem 6 dni po transferze. A jak u Ciebie?
Ojj to mieli faktycznie wyczucie czasu . U mnie to teściowa zawsze ma takie wyczucie czasu, że przyjedzie akurat w najgorszym momencieU nas to byli moi rodzice ..... nie otwieraliśmy i dzwonili na telefon.
Tak, na tym etapie w Twoim organizmie nie dzieje sie nic czemu mogłabyś zaszkodzićJestem po owu 3dni, a dziś grypopodobne objawy. Na tym etapie mogę brać normalnie leki? Aspiryna, fervex i inne?
Chyba mam stan podgorączkowy
Ja życzę żeby wszystko poszło w dobrym kierunku!No to i ja czekam i trzymam mocno kciuki
U mnie nic się nie dzieje, od dwóch miesięcy tak naprawdę zawiesiłam starania bo najpierw ślub, później urlop i uznałam, ze jeśli mam coś robić na pół gwizdka to wolę dać sobie wolne. W połowie października jadę do kliniki do Warszawy do dietetyka żeby mi ogarnął wagę i IO, a na początku listopada do Pasnika, zobaczymy co mi wyjdzie z jego badań i chciałabym już chyba podejść do ivf jeśli w pół roku nic się nie wydarzy razem z @lady_in_blue przecieracie mi szlaki
Obojętnie w jakim dniu, nie musi być nawet na czczo. Legenda głosi, że zrobione bliżej owu może dać troszeczkę większy wynik ale to na zasadzie dwa miejsca po przecinku jest jakaś różnica i dziewczyny tak kombinują jak im to potrzebne do refundacji leków do ivf.A w jakiś konkretnych dniach cyklu się robi to badanie? Okej tylko i tak muszę iść do jakiegoś lekarza z wynikami potem.
Ja Ci mogę nawet odśnieżyć całe podwórko w ramach przecierania szlaków, żeby nam się w końcu udałoNo to i ja czekam i trzymam mocno kciuki
U mnie nic się nie dzieje, od dwóch miesięcy tak naprawdę zawiesiłam starania bo najpierw ślub, później urlop i uznałam, ze jeśli mam coś robić na pół gwizdka to wolę dać sobie wolne. W połowie października jadę do kliniki do Warszawy do dietetyka żeby mi ogarnął wagę i IO, a na początku listopada do Pasnika, zobaczymy co mi wyjdzie z jego badań i chciałabym już chyba podejść do ivf jeśli w pół roku nic się nie wydarzy razem z @lady_in_blue przecieracie mi szlaki
Na kazdym kroku dzieciom w szkole nauczyciele tlumaczą na czym polega tolerancja i różność, ja również bez konca tłumaczę dzieciom to samo, by tym bardziej, jeśli ktoś przez inność jest odsunięty starały się tą osobę wesprzeć, zagarnąć do towarzystwa ale niestety do pewnej mądrości dzieci nie przekonasz, one muszą z wiekiem ją nabyć... ale rozmowa, rozmowa i raz jeszcze rozmowa na ten i wiele innych tematów, myślę, że to gdzieś zakiełkuje i w naszych dzieciach się rozrośnie.Ja to wiem. Ale prawie całą szkołę byłam wyśmiewana bo miałam Blizne na wardze po wypadku i dzieciaki się ze mnie śmiały. Nie chciałabym żeby mój synek też był wyśmiewany przez to że choruje. Moja siostrzenica zdiagnozowana została w tamtym roku, ale ona manostwo plam na całym ciele i też dzieciaki się z niej śmieją w szkole. Nie raz dzwonila do mnie z placzem czy mogę ją ze szkoły zabrać bo znowu ktoś ją wyzywa od plamistych, oczywiście matka nie widzi problemu w tym i nie zamierza reagować ... Dzieci są okrutne.