reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Tymczasem ja właśnie wróciłam po ostatniej wizycie w trzecim cyklu monitoringu. Mój gin chciał sprawdzić dla pewności trzy cykle ale ze akurat jutro nie mogę do niego iść to poszłam dziś do jakiejś przypadkowej lekarki. Do brzegu - owulacja była. „Piękna macica, życzę żeby coś się w niej znalazło”. Dosłownie tak powiedziała i ogólnie była miła podczas badanie ALE na koniec zszokowała mnie receptą na sukces … powiedziała, ze powinnam odpuścić 😵‍💫🤯😡 serio. Zaczęła coś pierdolic o jakimś Kubusiu Puchatku??? ze im bardziej właził do norki tym bardziej wystawał czy coś i ze ja za bardzo jestem skupiona na misji macierzyństwo i jak odpuszczę to się uda. Szok.
Trzeba było jej powiedzieć, że on miał bardzo mały rozumek a mimo to nie udzielał takich rad 🤷

reklama
Zdecydowanie!!!!!
Jak tak można komuś za przeproszeniem pier......
tym bardziej, ze reklamuje się tak: „Specjalizuję się w ginekologii i położnictwie. Moje zainteresowania w obrębie specjalizacji obejmują diagnostykę niepłodności, leczenie kłykcin kończystych, zmian na szyjce macicy, ginekologię dziecięcą”To powodzenia w walce z niepłodnością przy takim podejściu 🫣

Tymczasem ja właśnie wróciłam po ostatniej wizycie w trzecim cyklu monitoringu. Mój gin chciał sprawdzić dla pewności trzy cykle ale ze akurat jutro nie mogę do niego iść to poszłam dziś do jakiejś przypadkowej lekarki. Do brzegu - owulacja była. „Piękna macica, życzę żeby coś się w niej znalazło”. Dosłownie tak powiedziała i ogólnie była miła podczas badanie ALE na koniec zszokowała mnie receptą na sukces … powiedziała, ze powinnam odpuścić 😵‍💫🤯😡 serio. Zaczęła coś pierdolic o jakimś Kubusiu Puchatku??? ze im bardziej właził do norki tym bardziej wystawał czy coś i ze ja za bardzo jestem skupiona na misji macierzyństwo i jak odpuszczę to się uda. Szok.

Jesu takie frajerstwo powinno się z imienia i nazwiska publikować. A tfu!

Ja tez sprawdzałam czy po ovi wychodzą faktycznie pozytywne ;) to chyba zwykła ludzka ciekawość ;)
Myślę, że to jest cenna informacja ;-) Ja niby nigdy nie byłam ciekawa, ale tym razem (to mój 4. Ovi) zrobiłam testy parę dni po, żeby zobaczyć, jak długo się utrzymuje. Żeby w razie właściwego testu nie było wątpliwości ;-)

tym bardziej, ze reklamuje się tak: „Specjalizuję się w ginekologii i położnictwie. Moje zainteresowania w obrębie specjalizacji obejmują diagnostykę niepłodności, leczenie kłykcin kończystych, zmian na szyjce macicy, ginekologię dziecięcą”To powodzenia w walce z niepłodnością przy takim podejściu 🫣
Kto poza mną wyguglował "kłykciny kończyste"?? 😁

No także ten no dziewczyny odpuśćmy i w październiku każda będzie w ciąży 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
A jak nie to pani doktor następne wizyty dla @Kejcik będzie robiła za darmo 😆😆😆😆

reklama
Do góry