reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Ja coś czuję że też będę mieć żałobę w tym miesiącu... Jakoś wcześniej tak mnie to nie dołowało... Najbardziej mnie dołuje to, że mój synek prawdopodobnie będzie chorował na bielactwo, nie byłam u dermatologa jeszcze ale niepokoi mnie jego biała plamka na plecach. Ma ja od kiedy pamiętam ale gnębi mnie coraz bardziej.
Mój dziadek, moja mama i mój bratanek mają bielactwo. Dziadek miał i mama ma niemal całe ciało w plamach bielaczych a bratanek ma nieduzą plamkę na łokciu od 5 lat i się nie powiększa w żadnym kierunku. Da się z tym żyć bez większych problemów, są gorsze schorzenia. To naprawdę nie koniec świata.

reklama
Mój dziadek, moja mama i mój bratanek mają bielactwo. Dziadek miał i mama ma niemal całe ciało w plamach bielaczych a bratanek ma nieduzą plamkę na łokciu od 5 lat i się nie powiększa w żadnym kierunku. Da się z tym żyć bez większych problemów, są gorsze schorzenia. To naprawdę nie koniec świata.

Ja to wiem. Ale prawie całą szkołę byłam wyśmiewana bo miałam Blizne na wardze po wypadku i dzieciaki się ze mnie śmiały. Nie chciałabym żeby mój synek też był wyśmiewany przez to że choruje. Moja siostrzenica zdiagnozowana została w tamtym roku, ale ona manostwo plam na całym ciele i też dzieciaki się z niej śmieją w szkole. Nie raz dzwonila do mnie z placzem czy mogę ją ze szkoły zabrać bo znowu ktoś ją wyzywa od plamistych, oczywiście matka nie widzi problemu w tym i nie zamierza reagować ... Dzieci są okrutne.

Dom, dom, dom... ❤️

Załączniki

• IMG_20220920_121807.jpg
    IMG_20220920_121807.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 145
Ale, ze juz pobrali Ci krew? A wpisana jesteś dopiero na za tydzień? :> jesteś po transferze czy jeszcze strzał z iui? Wybacz jestem lekko do tylu z informacjami, miałam mała przerwę od forum 🙃
Nie, nie - czekam właśnie do tej daty za tydzień ;-) Jestem 6 dni po transferze. A jak u Ciebie?

reklama
Nie, nie - czekam właśnie do tej daty za tydzień ;-) Jestem 6 dni po transferze. A jak u Ciebie?

A jak to wygląda z beta po transferze? Jeszvze za bardzo tematu nie zgłębiałam bo póki co nie podchodzimy, ale widzę że często dziewczyny testują już 5 czy 6 dni po transferze właśnie. Kiedy najpóźniej musi być pozytywna beta?

Do góry