reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Ja coś czuję że też będę mieć żałobę w tym miesiącu... Jakoś wcześniej tak mnie to nie dołowało... Najbardziej mnie dołuje to, że mój synek prawdopodobnie będzie chorował na bielactwo, nie byłam u dermatologa jeszcze ale niepokoi mnie jego biała plamka na plecach. Ma ja od kiedy pamiętam ale gnębi mnie coraz bardziej.
Mój dziadek, moja mama i mój bratanek mają bielactwo. Dziadek miał i mama ma niemal całe ciało w plamach bielaczych a bratanek ma nieduzą plamkę na łokciu od 5 lat i się nie powiększa w żadnym kierunku. Da się z tym żyć bez większych problemów, są gorsze schorzenia. To naprawdę nie koniec świata.

reklama
Mój dziadek, moja mama i mój bratanek mają bielactwo. Dziadek miał i mama ma niemal całe ciało w plamach bielaczych a bratanek ma nieduzą plamkę na łokciu od 5 lat i się nie powiększa w żadnym kierunku. Da się z tym żyć bez większych problemów, są gorsze schorzenia. To naprawdę nie koniec świata.

Ja to wiem. Ale prawie całą szkołę byłam wyśmiewana bo miałam Blizne na wardze po wypadku i dzieciaki się ze mnie śmiały. Nie chciałabym żeby mój synek też był wyśmiewany przez to że choruje. Moja siostrzenica zdiagnozowana została w tamtym roku, ale ona manostwo plam na całym ciele i też dzieciaki się z niej śmieją w szkole. Nie raz dzwonila do mnie z placzem czy mogę ją ze szkoły zabrać bo znowu ktoś ją wyzywa od plamistych, oczywiście matka nie widzi problemu w tym i nie zamierza reagować ... Dzieci są okrutne.

Dom, dom, dom... ❤️

Załączniki

• IMG_20220920_121807.jpg
    IMG_20220920_121807.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 153
Ale, ze juz pobrali Ci krew? A wpisana jesteś dopiero na za tydzień? :> jesteś po transferze czy jeszcze strzał z iui? Wybacz jestem lekko do tylu z informacjami, miałam mała przerwę od forum 🙃
Nie, nie - czekam właśnie do tej daty za tydzień ;-) Jestem 6 dni po transferze. A jak u Ciebie?

reklama
Nie, nie - czekam właśnie do tej daty za tydzień ;-) Jestem 6 dni po transferze. A jak u Ciebie?

A jak to wygląda z beta po transferze? Jeszvze za bardzo tematu nie zgłębiałam bo póki co nie podchodzimy, ale widzę że często dziewczyny testują już 5 czy 6 dni po transferze właśnie. Kiedy najpóźniej musi być pozytywna beta?

Do góry