reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
to zatestuje jak wrócę na chatę xD
I Hope Please GIF

Właśnie tej dawki 200 mg jakoś nie odczułam wcześniej (prócz zawrotów głowy), ale teraz to 2x 200 sprowadza mnie powoli w Rów Mariański... ;-) Aplikacja - zgadzam się, zwłaszcza na dzień mnie to trochę drażni ;-)
Ja tez po dupku miałam mega zawroty głowy :/
Co u Ciebie? Na jakim etapie jesteś? :)

Właśnie się zastanawiam, czy mój absolutny dół emocjonalny jest wywołany obiektywną tragiczną rzeczywistością ;-) czy właśnie progesteronem... To byłoby jakieś pocieszające wyjaśnienie ;-)
Progesteronem. Ja jestem po tym w takim stanie psychicznym, że na prawdę powinni do tego dodawać psychiatrę gratis.

Co do samopoczucia, to pogoda nie zachęca.
Jeszcze my dwa dni temu wróciliśmy z pięknego, słonecznego kraju i tu od razu taki szok- 9 stopni.

No ale teraz dni płodne, to czujemy mobilizację i w sumie nas to napędza do optymistycznego podejścia 🙂.

Mam nadzieję że ten wyjazd Wam dobrze zrobił i pomoże w staraniach ❤️ oby zaowocowały !!! ❤️❤️❤️
Mi jest takie zimno że normalnie bym nie wychodziła z łóżka. Ale synek ma inne plany 🙄🙄🤯
Mąż się naśmiewa że chodzę ubrana jak babka, bo mam 2 bluzki i kamizelkę wełnianą. Jestem taka zmęczona że usypiam na siedzaco... Nawet nie chce mi się za okno patrzeć 😱😱😱 a moje samopoczucie ... Ech nawet nie wspominam już .... Przeraża mnie myśl o testowaniu za 3 dni... chyba będę czekać na @ wolę to niż jedną kreskę. A jeszcze wczoraj byłam nastawiona pozytywnie na dalsze starania w październiku. A dziś nawet nie chce mi się myśleć że się nie udało 😔

reklama
Do góry