reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
to zatestuje jak wrócę na chatę xD
I Hope Please GIF

Właśnie tej dawki 200 mg jakoś nie odczułam wcześniej (prócz zawrotów głowy), ale teraz to 2x 200 sprowadza mnie powoli w Rów Mariański... ;-) Aplikacja - zgadzam się, zwłaszcza na dzień mnie to trochę drażni ;-)
Ja tez po dupku miałam mega zawroty głowy :/
Co u Ciebie? Na jakim etapie jesteś? :)

Właśnie się zastanawiam, czy mój absolutny dół emocjonalny jest wywołany obiektywną tragiczną rzeczywistością ;-) czy właśnie progesteronem... To byłoby jakieś pocieszające wyjaśnienie ;-)
Progesteronem. Ja jestem po tym w takim stanie psychicznym, że na prawdę powinni do tego dodawać psychiatrę gratis.

Co do samopoczucia, to pogoda nie zachęca.
Jeszcze my dwa dni temu wróciliśmy z pięknego, słonecznego kraju i tu od razu taki szok- 9 stopni.

No ale teraz dni płodne, to czujemy mobilizację i w sumie nas to napędza do optymistycznego podejścia 🙂.

Mam nadzieję że ten wyjazd Wam dobrze zrobił i pomoże w staraniach ❤️ oby zaowocowały !!! ❤️❤️❤️
Mi jest takie zimno że normalnie bym nie wychodziła z łóżka. Ale synek ma inne plany 🙄🙄🤯
Mąż się naśmiewa że chodzę ubrana jak babka, bo mam 2 bluzki i kamizelkę wełnianą. Jestem taka zmęczona że usypiam na siedzaco... Nawet nie chce mi się za okno patrzeć 😱😱😱 a moje samopoczucie ... Ech nawet nie wspominam już .... Przeraża mnie myśl o testowaniu za 3 dni... chyba będę czekać na @ wolę to niż jedną kreskę. A jeszcze wczoraj byłam nastawiona pozytywnie na dalsze starania w październiku. A dziś nawet nie chce mi się myśleć że się nie udało 😔

reklama
Do góry