reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Też mam dziś 9dpo ... dziś nie testowałam bo wczoraj był negatywny więc nie liczę na jakąś zmianę...
Ja nie miałam nigdy oszukańca...
No to jedziemy na tym samym wózku - ja mimo wszystko mam dobre przeczucia, a jak nie teraz, to październik brzmi idealne na poczęcie potomka :D

I Hope Please GIF

Ja tez po dupku miałam mega zawroty głowy :/
Co u Ciebie? Na jakim etapie jesteś? :)
Czeeeeeekam na betę 😉

Nie sądzę, zebym była tak zamroczona, żeby nie pamiętać , moze podpisywałam zgody i ten psycholog szpitalny mowił coś o tym, i nie pamiętam, ale nie przypominam sobie, żebym zaznaczyła co zrobić z zarodkiem w jajowodzie. Na pewno został wysłany na badanie, z ktorego nic i tak nie wynikło. A mialam zabieg w tym roku, w maju.
Hej wydaje mi się że teraz to norma ja właśnie w maju br miałam łyżeczkowanie i składałam oświadczenie że nie będę sama robiła pochówku to zostałam poinformowana że szczątki zostaną skremowane i będzie jakaś wspólna msza i złożenie we wspolnej urnie na cmentarzu komunalnym i w październiku co roku msza.

Tak miałam psychologa i propizycje srodkow uspokajających, ale chcialam być swiadoma. Pamietam tylko, ze skupialam sie strasznie na tym, ze moje stopy są strasznie sine...
Do mnie też przyszedł psycholog, leżałam na sali 3 osobowej i Panie były zachwycone opieka bo Pani psycholog dyskretnie spytała na forum czy ktoś potrzebuje rozmowy z psychologiem (dodam że dwie starsze Panie nie ronily)😉

reklama
Muszę żałobę przerobić z powodu @. Jeszcze zdążę się nagadać w czasie dni płodnych aż wam uszy opadną🔪🤯🔴😵😭🍸🍾

Ja coś czuję że też będę mieć żałobę w tym miesiącu... Jakoś wcześniej tak mnie to nie dołowało... Najbardziej mnie dołuje to, że mój synek prawdopodobnie będzie chorował na bielactwo, nie byłam u dermatologa jeszcze ale niepokoi mnie jego biała plamka na plecach. Ma ja od kiedy pamiętam ale gnębi mnie coraz bardziej.

Do góry