E
eag
Gość
Tak mam BRh-Masz ujemną grupę krwi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mam BRh-Masz ujemną grupę krwi?
Tak mam BRh-
Kurczę! No to trafiłaś na niezłą rzeźnię!! jesteś twardzielka!To dobrze, że podali moi nawet mi nie zbadali grupy krwi dałam im jakąś stara kartkę z wypisem i stwierdzili, że spoko. A we Wrześni uwierzyli mi na słowo
Wbrew pozorom to Ty trafiłaś na fantastyczny szpital i lekarzy bo większość wygląda właśnie tak jak Zazu opisujeKurczę! No to trafiłaś na niezłą rzeźnię!! jesteś twardzielka!
nie wiem czy lekarze, którzy mnie przejmowali umieliby chociaż wymówić słowo fizjoterapeutaA teraz była u mnie fizjoterapeutka żeby pokazać jak się ruszać po operacji, jak wstawać z łóżka itp xD
Twój przypadek daje mi nadziejęBardzo ładna dawka więc możliwe, że działa. Trzeba czasu az cykle się unormują. Ja się nigdy nie doczekałam regulacji bo na 3 podejścia do inozytolu miałalam 3 ciąże teraz jest moje w sumie 4 podejście i zobaczymy jak będzie. Dopiero 8 dc więc ciężko przesadzić kiedy będzie owu bo jakbym miała oceniać po bólu jajnika to by była w 6 dc
Hahaha! Kurczę a powiem Wam, że narzekali tutaj na lekarzy, na porodówkę w Nowym Targu i laski wolą rodzić w Nowym Sączu w prywatnym szpitalu ale na NFZA. A ja jakbym w pysk dostała.. No klasa!nie wiem czy lekarze, którzy mnie przejmowali umieliby chociaż wymówić słowo fizjoterapeuta
Ej nie zabijaj ale zapomnialam zatestowac xD ale pink w sobotę byl biały więc pewnie nic sie nie zmienilo. Zrobie jutro rano
Ja w czerwcu zeszłego roku odstawiłam antykoncepcję hormonalną, która brałam bardzo długo. Nigdy wcześniej nie badałam hormonów, w trakcie antykoncepcji też nie.A od dawna mialas tak owu późno? Czy bylo normalnie i nagle sie coś popsulo?