reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Podpisywałam w szpitalu takie oświadczenie, czy chce dostać do pochówku ten płód a jak nie to czy chce powiadomienie SMS kiedy będzie "chowany" xD od razu podpisałam, że nie... 🤯 Tzn. każda kobieta podchodzi do tego inaczej ale na tym etapie i w ogóle to no.. no nie no bez jajec 🤯
Oooo ja nie miałam czegoś takiego, a serce biło, może co szpital to inne wytyczne?

Ostatnia edycja:
Mi się wydaje, że powinno tak byś w każdym szpitalu.. może ostatnio coś się zmieniło 🤷 nie mam pojęcia kurde czy to norma czy nie
Nie sądzę, zebym była tak zamroczona, żeby nie pamiętać , moze podpisywałam zgody i ten psycholog szpitalny mowił coś o tym, i nie pamiętam, ale nie przypominam sobie, żebym zaznaczyła co zrobić z zarodkiem w jajowodzie. Na pewno został wysłany na badanie, z ktorego nic i tak nie wynikło. A mialam zabieg w tym roku, w maju.

Dobra dziewczyny, mam kolejne wątpliwości: zbliża mi się owu, a zaczyna się rozkręcać zapalenie pęcherza.

Chciałam brać NeoFuraginę, ale znam jej działanie na ewentualny embrion, a następnie zarodek, to w końcu pochodna nitrofuranu.
A seks w czasie zapalenia pęcherza jest co najmniej niekomfortowy.
Nie znam odpowiedzi ale dziękuję Ci za ten wpis, nie wiedziałam że może mieć taki wpływ. I niekiedy brałam furaginę, teraz wiem że nie powinnam...

reklama
Do góry