reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Dodam jeszcze, że wtedy nie miałam ułamka tej wiedzy co teraz, byłam w szpitalu sama, przerażona, załamana, obolała i na każdym kroku traktowana jak śmieć. To co wtedy przeżyłam było najgorszym doświadczeniem w moim życiu. W szpitalu nie pomógł mi nikt, nikt nic nie wiedział. Dostałam wydrukowane z 30 stron regulaminu diagnostyki żebym se poszukała. I co 15 minut byłam poganiana żeby powiedzieć co mają robić. KOSZMAR. POZDRAWIAM SERDECZNIE szpital we Wrześni. Suchy 🍆 wam w zmierzłe tyłki 💁‍♀️
Ale to chyba @acetylocholina po prostu trafiła na jakiś zajebisty szpital. Ja leżałam kilka tygodni na podtrzymaniu ciąży i taktowanie też nie było najlepsze. Tak jakbym im tam przeszkadzała i leżała dla przyjemności 🤷‍♀️

reklama
Bo inozytol może też rozregulować cykle, nie wszystkim pomaga. A przyjmowanie luteiny w celu wywołania miesiączki nie jest najlepszym sposobem przy staraniach o ciążę bo można sobie blokować owulacje.
Ja to wszystko wiem. Dlatego szukam kogoś, komu inozytol najpierw rozwalił, a potem naprawił cykle. Bo ja chcę odejść od tej luteiny, nawet na własną rękę, skoro najlepszy ginekolog w mieście ma na mnie tylko taki pomysł.

Ja to wszystko wiem. Dlatego szukam kogoś, komu inozytol najpierw rozwalił, a potem naprawił cykle. Bo ja chcę odejść od tej luteiny, nawet na własną rękę, skoro najlepszy ginekolog w mieście ma na mnie tylko taki pomysł.
A po co w takim razie go bierzesz skoro Ci szkodzi A nie pomaga? To nie jest magiczny lek na jajniki. Skoro źle na Ciebie działa to tylko szkodzi. 😉

A po co w takim razie go bierzesz skoro Ci szkodzi A nie pomaga? To nie jest magiczny lek na jajniki. Skoro źle na Ciebie działa to tylko szkodzi. 😉
Bo mówi się, że czasem on najpierw rozreguluje, a potem naprawi. I chciałam wybadać, po jakim czasie może naprawić. Mam PCOS, łapie się różnych możliwości.

Kurcze jak czytam wasze historie dziewczyny.... jestem pełna podziwu, ile macie w sobie siły. Straty, pobyty w szpitalach, mierzenie się ze znieczulicą w tak trudnych momentach... Niby wiedziałam, że takie historie mają miejsce i to nierzadko, ale jednak nie zdawałam sobie sprawy jak czasem jest trudno. Tym większy szacunek mam do Was 💓
Ja dziś w pracy dostałam maila, w którym Pani poinformowała mnie, że trudno jej będzie dopilnować terminów, bo jest 3 tygodnie po porodzie. Mając na uwadze nasze choćby dzisiejsze starania... zrobiło mi się ciężko:(
Teraz wieczorem miałam glutka ze śluzu z żyłką krwi.... ciekawe, dzis 12dc

reklama
Do góry