reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Dodam jeszcze, że wtedy nie miałam ułamka tej wiedzy co teraz, byłam w szpitalu sama, przerażona, załamana, obolała i na każdym kroku traktowana jak śmieć. To co wtedy przeżyłam było najgorszym doświadczeniem w moim życiu. W szpitalu nie pomógł mi nikt, nikt nic nie wiedział. Dostałam wydrukowane z 30 stron regulaminu diagnostyki żebym se poszukała. I co 15 minut byłam poganiana żeby powiedzieć co mają robić. KOSZMAR. POZDRAWIAM SERDECZNIE szpital we Wrześni. Suchy 🍆 wam w zmierzłe tyłki 💁‍♀️
Ale to chyba @acetylocholina po prostu trafiła na jakiś zajebisty szpital. Ja leżałam kilka tygodni na podtrzymaniu ciąży i taktowanie też nie było najlepsze. Tak jakbym im tam przeszkadzała i leżała dla przyjemności 🤷‍♀️

reklama
Bo inozytol może też rozregulować cykle, nie wszystkim pomaga. A przyjmowanie luteiny w celu wywołania miesiączki nie jest najlepszym sposobem przy staraniach o ciążę bo można sobie blokować owulacje.
Ja to wszystko wiem. Dlatego szukam kogoś, komu inozytol najpierw rozwalił, a potem naprawił cykle. Bo ja chcę odejść od tej luteiny, nawet na własną rękę, skoro najlepszy ginekolog w mieście ma na mnie tylko taki pomysł.

Ja to wszystko wiem. Dlatego szukam kogoś, komu inozytol najpierw rozwalił, a potem naprawił cykle. Bo ja chcę odejść od tej luteiny, nawet na własną rękę, skoro najlepszy ginekolog w mieście ma na mnie tylko taki pomysł.
A po co w takim razie go bierzesz skoro Ci szkodzi A nie pomaga? To nie jest magiczny lek na jajniki. Skoro źle na Ciebie działa to tylko szkodzi. 😉

A po co w takim razie go bierzesz skoro Ci szkodzi A nie pomaga? To nie jest magiczny lek na jajniki. Skoro źle na Ciebie działa to tylko szkodzi. 😉
Bo mówi się, że czasem on najpierw rozreguluje, a potem naprawi. I chciałam wybadać, po jakim czasie może naprawić. Mam PCOS, łapie się różnych możliwości.

Kurcze jak czytam wasze historie dziewczyny.... jestem pełna podziwu, ile macie w sobie siły. Straty, pobyty w szpitalach, mierzenie się ze znieczulicą w tak trudnych momentach... Niby wiedziałam, że takie historie mają miejsce i to nierzadko, ale jednak nie zdawałam sobie sprawy jak czasem jest trudno. Tym większy szacunek mam do Was 💓
Ja dziś w pracy dostałam maila, w którym Pani poinformowała mnie, że trudno jej będzie dopilnować terminów, bo jest 3 tygodnie po porodzie. Mając na uwadze nasze choćby dzisiejsze starania... zrobiło mi się ciężko:(
Teraz wieczorem miałam glutka ze śluzu z żyłką krwi.... ciekawe, dzis 12dc

reklama
Do góry