reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Niestety okresu nie da się przyspieszyć bo faza lutealna jest dosyć stała więc jeśli owulacja już była to okres przyjdzie w takim czasie jak zawsze po owulacji.
Nie da się przyspieszyć ale za to mozna go bez problemu opóźnić :) tydzień temu przesunelam go sobie o 4 dni żeby nie zdychać na wakacjach 🤷🏻‍♀️

reklama
A może bardziej naturalnie i żurawinę? Pewnie nie zadziała tak od razu jak tabletki, ale powinna pomóc.
To ja mam problem. Ja mam nawracające zapalenia.
A że wróciłam z ciepłego zakątka Europy, to od razu na pęcherz mi znowu siadło. Od początku studiów tak mam.

Żurawina mało co da🤷🏻‍♀️.

@LaLaLaKoala, właśnie już doczytałam, wychodzi na to że producenci się zabezpieczają.
Mi się pomyliło z Tetrahydrofuranem (który stosujemy w pracy), a który jest rakotwórczy, a działanie embriotoksyczne może występować, ale nie ma dokładnych danych (pewnie wszyscy się boją przeprowadzić takie badania). To samo tyczy się mutagenności (czyli oddziaływania na materiał genetyczny).

Ale to chyba @acetylocholina po prostu trafiła na jakiś zajebisty szpital. Ja leżałam kilka tygodni na podtrzymaniu ciąży i taktowanie też nie było najlepsze. Tak jakbym im tam przeszkadzała i leżała dla przyjemności 🤷‍♀️
Uważam, że trafiłam na najlepszy szpital na świecie! Niesamowite.. lekarze co chwilę przychodzą, sprawdzają czy jest okej, nawet położne z tej części oddziału gdzie wcześniej leżałam przychodzą zobaczyć co u mnie. Jestem pod ogromnym wrażeniem! Mam tu opiekę jakbym leżała w prywatnym szpitalu.. A tymczasem serial 😁 ps. Nie umiem się wysikać xd tak boli po cewniku uuuuhuuuu🤯

Załączniki

• 16636145106907034044950566919263.jpg
    16636145106907034044950566919263.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 92
Uważam, że trafiłam na najlepszy szpital na świecie! Niesamowite.. lekarze co chwilę przychodzą, sprawdzają czy jest okej, nawet położne z tej części oddziału gdzie wcześniej leżałam przychodzą zobaczyć co u mnie. Jestem pod ogromnym wrażeniem! Mam tu opiekę jakbym leżała w prywatnym szpitalu.. A tymczasem serial 😁 ps. Nie umiem się wysikać xd tak boli po cewniku uuuuhuuuu🤯
Troche jak wakajki ale trochę jednak nie 🤷🏽‍♀️😁

Może poproś o coś przeciwbólowego?

reklama
Do góry