reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Mam pytanie do dziewczyn, które biorą Inozytol i którym on wyregulował cykl.
Go trzeba tak brać dozgonnie czy po jakimś czasie można odstawić?
Biorę od maja, okres wywołuje luteiną, której mam serdecznie dość i jestem ciekawa, czy już mi się wyregulowało 🤔 tylko się trochę cykam to sprawdzić 🙃
Mnie ginekolog zalecił picie inofemu (w składzie mio-inozytol i kwasu foliowy), choć na razie żadnych zaburzeń w zakresie owulacji nie stwierdził i ja tez ich nie zauważyłam. Czyli piję to tak...wspomagająco chyba. Nie powiedział przez jaki czas mam to brać. Piję to dopiero miesiąc, za dwa dni mam spodziewaną owulację...boję się jak cholera, że się nie uda. To nasz pierwszy cykl, że się tak świadomie staramy. Poprzednie trzy były takie z przymrużeniem oka, ale mimo wszystkow zeszłym miesiącu się poryczałam nad negatywnym testem :(

Dziś obudziłam męża o 5....wiadomo z jakiego powodu, o 5:30 musieliśmy wstać a zobaczymy się dopiero jutro popołudniu :D na początku miałam wyrzuty sumienia, że go budzę na seks w celach prokreacyjnych, ale nie był niezadowolony 😃

reklama
Do góry