E
eag
Gość
Dobra była wizyta! Lekarz mówił, że postara się załatwić sale jeszcze na dziś i mam być na czczo. Także teraz trzymajcie kciuki żeby się udało dziś!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra była wizyta! Lekarz mówił, że postara się załatwić sale jeszcze na dziś i mam być na czczo. Także teraz trzymajcie kciuki żeby się udało dziś!
Trzymam kciuki!!Dobra była wizyta! Lekarz mówił, że postara się załatwić sale jeszcze na dziś i mam być na czczo. Także teraz trzymajcie kciuki żeby się udało dziś!
Mnie ginekolog zalecił picie inofemu (w składzie mio-inozytol i kwasu foliowy), choć na razie żadnych zaburzeń w zakresie owulacji nie stwierdził i ja tez ich nie zauważyłam. Czyli piję to tak...wspomagająco chyba. Nie powiedział przez jaki czas mam to brać. Piję to dopiero miesiąc, za dwa dni mam spodziewaną owulację...boję się jak cholera, że się nie uda. To nasz pierwszy cykl, że się tak świadomie staramy. Poprzednie trzy były takie z przymrużeniem oka, ale mimo wszystkow zeszłym miesiącu się poryczałam nad negatywnym testemMam pytanie do dziewczyn, które biorą Inozytol i którym on wyregulował cykl.
Go trzeba tak brać dozgonnie czy po jakimś czasie można odstawić?
Biorę od maja, okres wywołuje luteiną, której mam serdecznie dość i jestem ciekawa, czy już mi się wyregulowało tylko się trochę cykam to sprawdzić
Jesteśmy z Tobą!Chuja! Założą dopiero przez zjazdem na salę wrrrr stres milion xd