reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Niech Olka prowadzi wątek kreskowy
Niech się wybarwia każdy paskowy
Ciążowy test
A na nim pozytywny wynik jest 🥰
Te dwie kreski wymarzone
Przez nas bardzo upragnione
Wysikane, wyczekane
Gołym okiem wnet ujrzane.
Zatem w październiku laski
Obsikajmy wszystkie paski
By nie było ani jednej czerwonej
Kropelki na pierwszej stronie 🥰
Kurde, aż się wzruszyłam 😂
Miałam mega nadzieję na majowego bobaska, a teraz już bardzo bym chciała czerwcowe :D
Majowe może jeszcze kiedyś się uda:)

reklama
Ciążowy test
Te dwie kreski wymarzone
Wysikane, wyczekane

Amen!!! ❤️❤️❤️

Poprosiłam lekarkę żeby dała mi coś na spanie, no bo mimo, że jestem taka luźna pacha to jednak się mega stresuje, a noc jest długa.. No i dostałam taka mała tabletkę, wzięłam ją pół godziny temu i powiem Wammmmmm kopieeeee, czuje się jak po butelce prosecco ✌️✌️✌️✌️😁😁😁😁

Pewnie hydroksyzynke :) ja po niej na następny dzień jestem przytłumiona i święta rybka :) ale przeważnie ludzie dobrze reagują.

Poprosiłam lekarkę żeby dała mi coś na spanie, no bo mimo, że jestem taka luźna pacha to jednak się mega stresuje, a noc jest długa.. No i dostałam taka mała tabletkę, wzięłam ją pół godziny temu i powiem Wammmmmm kopieeeee, czuje się jak po butelce prosecco ✌️✌️✌️✌️😁😁😁😁

U mnie się szykuje druga noc nieprzespana 😔 a też bym chętnie przygarnęła jakaś tabletkę na spanie 😏😏😏😏😏
Tobie życzę spokojnej i przespanej nocy i dawaj znać jutro co i jak 🙂🙂🙂🙂
Jesteśmy z Tobą ❤️

Ciążowy test
Te dwie kreski wymarzone
Wysikane, wyczekane
Już nie mogę się doczekać 😍😍😍😍
Kochana trzymam mocno kciuki za dziś ! ✊✊✊✊

reklama
Do góry