reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Ja jebie właśnie zabierają się za cewnik!!!!
Jezuuuuuu... Ja jestem panikara, jak raz gin podejrzewał mięśniaka to zanim było kolejne usg, które go wykluczyło to ja się jyz prawie spakowałam do szpitala I moim największym problemem było właśnie cewnikowanie 🤣
Także trzymam kciuki i myślę o Tobie ciepło ❤

Dziewczyny....update mojej sytuacji, właśnie na papierze zobaczyła krew w śluzie, malutko bo malutko ale zawsze. To owulka czy uszkodzenie po porannym rozruchu? 😆 w ogóle jak jechałam do pracy to bolało mnie podbrzusze

Ostatnia edycja:
Niestety wciąż czekam, ale temperaturka powolutku w dół więc na dniach zgłoszę.

Załączniki

• Screenshot_20220919-080513_Flo.jpg
    Screenshot_20220919-080513_Flo.jpg
    160,3 KB · Wyświetleń: 51
Ty miałaś chyba bardzo malutką ciąże w sensie pęcherzyka ? Jajowód jest w innym stanie po ciąży z zarodkiem na etapie 6-7 tyg a innym po samym pęcherzyku. To kwestia uszkodzenia nabłonka przez trofoblast który w przypadku bardzo wczesnej ciąży lub ciąży zahamowanej mógł wcale nie zrobić krzywdy w jajowodach.

Tak, nie pamiętam jaką wielkość podawali coś mi się w głowie kołacze że średnica 3mm, ale na wypisie mam tylko, że niewielka. A nie wiem czy mi się chce występować o całą dokumentację medyczną dla zabawy

reklama
Do góry