hachette
Fanka BB :)
TrzymamDobra była wizyta! Lekarz mówił, że postara się załatwić sale jeszcze na dziś i mam być na czczo. Także teraz trzymajcie kciuki żeby się udało dziś!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TrzymamDobra była wizyta! Lekarz mówił, że postara się załatwić sale jeszcze na dziś i mam być na czczo. Także teraz trzymajcie kciuki żeby się udało dziś!
Jezuuuuuu... Ja jestem panikara, jak raz gin podejrzewał mięśniaka to zanim było kolejne usg, które go wykluczyło to ja się jyz prawie spakowałam do szpitala I moim największym problemem było właśnie cewnikowanieJa jebie właśnie zabierają się za cewnik!!!!
Niestety wciąż czekam, ale temperaturka powolutku w dół więc na dniach zgłoszę.
Ty miałaś chyba bardzo malutką ciąże w sensie pęcherzyka ? Jajowód jest w innym stanie po ciąży z zarodkiem na etapie 6-7 tyg a innym po samym pęcherzyku. To kwestia uszkodzenia nabłonka przez trofoblast który w przypadku bardzo wczesnej ciąży lub ciąży zahamowanej mógł wcale nie zrobić krzywdy w jajowodach.
Chuja! Założą dopiero przez zjazdem na salę wrrrr stres milion xd
Nie ilość a jakośćNo nie!!! Ja byłam pewna że się udało!!!
U mnie mało co więc nie ma na co liczyć ale u Ciebie