Madame JS
Fanka BB :)
Oczywiście, masz rację!!!Myślę, że tak ..i oby - że tak ujmę - następny cykl nie był potrzebny na działania !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście, masz rację!!!Myślę, że tak ..i oby - że tak ujmę - następny cykl nie był potrzebny na działania !
Dzięki za pamięć :-)@Madame JS a jak u Ciebie sytuacja?
Przecież ja cały czas o Tobie myślę i już chyba z raz pytałamDzięki za pamięć :-)
Oczekująca ;-) Testować powinnam 28/09, a w praktyce zobaczymy
Tak, ale ja za każdym razem doceniam :-) Tu historie kreskowe, więc się będę wcinać bliżej jakichś kresek ;-) Tylko że wtedy to pewnie już październikowy wątek się będzie rozkręcał (oczywiście nie z tymi wszystkimi, które do końca miesiąca z kresek odpłyną w szczytnych celach!:-))Przecież ja cały czas o Tobie myślę i już chyba z raz pytałam
A nie chce mi się Ciebie stalkować po innych wątkach
U mnie dziś 25dc i oczywiście zrobiłam test nie wiem po co ale zrobiłam oczywiście negatyw bo jakżeby inaczej już drugi dzień czuje, że piersi lekko pobolewają więc pi razy oko dobrze się wpisałam na tego 23go na oficjalne testowanie ale już czuje ze nic z tego jak debil się rano popłakałam widząc wynik testu człowiek niby wiedział a jednak się łudził
Lekarze w ogóle uważają, że maseczki są bez sensu.A powinna być "z"? Bo lekarze, u których byłam jeszcze w lipcu, maseczek nie mieli...
aaa..tak w sumie sprawdziłam, że gdybym miała działać w kolejnym cyklu z iui, to owulacja wg aplikacji znów przypada w weekend …także znów by mnie wyrolowaliOczywiście, masz rację!!!
ja tez o Tobie myślę i mocno kibicujęTak, ale ja za każdym razem doceniam :-) Tu historie kreskowe, więc się będę wcinać bliżej jakichś kresek ;-) Tylko że wtedy to pewnie już październikowy wątek się będzie rozkręcał (oczywiście nie z tymi wszystkimi, które do końca miesiąca z kresek odpłyną w szczytnych celach!:-))
U mnie bez zmian Nie mam objawów poza sennością ok godz. 14. Czekam na wizytę, planowałam iść teraz we wtorek ale chyba przeloże o tydzień, wtedy już powinno być serduszko. Mam na stanie 15 miesięcznego bobasa, który teraz ząbkuje i szczerze czasem nie mam czasu myśleć że jestem w ciąży