reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Przecież ja cały czas o Tobie myślę i już chyba z raz pytałam 😉
A nie chce mi się Ciebie stalkować po innych wątkach 🙃
Tak, ale ja za każdym razem doceniam :-) Tu historie kreskowe, więc się będę wcinać bliżej jakichś kresek ;-) Tylko że wtedy to pewnie już październikowy wątek się będzie rozkręcał (oczywiście nie z tymi wszystkimi, które do końca miesiąca z kresek odpłyną w szczytnych celach!:-))

U mnie dziś 25dc i oczywiście zrobiłam test 🙄 nie wiem po co 🙄 ale zrobiłam 🙄 oczywiście negatyw 🥴 bo jakżeby inaczej 🥴 już drugi dzień czuje, że piersi lekko pobolewają więc pi razy oko dobrze się wpisałam na tego 23go na oficjalne testowanie ale już czuje ze nic z tego 😏 jak debil się rano popłakałam widząc wynik testu 🤦🏼‍♀️🙄 człowiek niby wiedział a jednak się łudził 🥴🙄😪

A ile jesteś po owulacji?

Tak, ale ja za każdym razem doceniam :-) Tu historie kreskowe, więc się będę wcinać bliżej jakichś kresek ;-) Tylko że wtedy to pewnie już październikowy wątek się będzie rozkręcał (oczywiście nie z tymi wszystkimi, które do końca miesiąca z kresek odpłyną w szczytnych celach!:-))
ja tez o Tobie myślę i mocno kibicuję🤞🏻🤞🏻🤞🏻

reklama
@Agnes4312 @Harinka @Muszkietery i @Bonnie9 Jaki u was status, wyniki, samopoczucie? :D
U mnie bez zmian :) Nie mam objawów poza sennością ok godz. 14. Czekam na wizytę, planowałam iść teraz we wtorek ale chyba przeloże o tydzień, wtedy już powinno być serduszko. Mam na stanie 15 miesięcznego bobasa, który teraz ząbkuje i szczerze czasem nie mam czasu myśleć że jestem w ciąży :)

Do góry