Madame JS
Fanka BB :)
Dziękuję! I z wzajemnością :-)ja tez o Tobie myślę i mocno kibicuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję! I z wzajemnością :-)ja tez o Tobie myślę i mocno kibicuję
U mnie bez zmian Nie mam objawów poza sennością ok godz. 14. Czekam na wizytę, planowałam iść teraz we wtorek ale chyba przeloże o tydzień, wtedy już powinno być serduszko. Mam na stanie 15 miesięcznego bobasa, który teraz ząbkuje i szczerze czasem nie mam czasu myśleć że jestem w ciąży
Jak wychodziły czwórki to najgorzej było nocą. Teraz idą trójki i najgorzej jest zaraz po przebudzeniu także co ząb to inaczejTez mam 15 msc ząbkującego bobaska. U Ciebie Tez najgorzej się czuje na noc maluszek?
Jak wychodziły czwórki to najgorzej było nocą. Teraz idą trójki i najgorzej jest zaraz po przebudzeniu także co ząb to inaczej
Nie nie, było trochę przerwy, jakieś 2 miesiące spokoju jestem na mamach z czerwca 2021. Dołącz do nas, zawsze chętnie się wspieramyOo no właśnie u nas wychodzą czwórki... i na noc jest płacz.
To tak szybko zaraz po czwórkach zaczęły trójki wychodzić? O kurcze, az sie boje
Niestety nie wiemA ile jesteś po owulacji?
okNie nie, było trochę przerwy, jakieś 2 miesiące spokoju jestem na mamach z czerwca 2021. Dołącz do nas, zawsze chętnie się wspieramy
U nas tak to niestety nie działaAle za ro seks na pogodzenie, to cudowna sprawa, uwielbiam
A ze co covid? To bylo 6 lat temuLekarka bez maski?