reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
U mnie bez zmian :) Nie mam objawów poza sennością ok godz. 14. Czekam na wizytę, planowałam iść teraz we wtorek ale chyba przeloże o tydzień, wtedy już powinno być serduszko. Mam na stanie 15 miesięcznego bobasa, który teraz ząbkuje i szczerze czasem nie mam czasu myśleć że jestem w ciąży :)

Tez mam 15 msc ząbkującego bobaska. U Ciebie Tez najgorzej się czuje na noc maluszek?

reklama
Lekarka bez maski? 😁
A ze co covid? To bylo 6 lat temu 🤭😁😂
A tak wogole, moja temperatura wyłapała jakiś chillout, dobrze, że martini nie piłam, bo stwierdziłabym ze to przez nie. Najpierw mocno spadła, teraz troche w gore... @ bawi się ze mną. Bo śluz czysciutki, a objawów okresowych brak. Chyba trzeba znowu poluzować macicę seksem dzisiaj zeby przyspieszyć.

Załączniki

• Screenshot_20220918-071922_Flo.jpg
    Screenshot_20220918-071922_Flo.jpg
    158,3 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Do góry