reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
U mnie bez zmian :) Nie mam objawów poza sennością ok godz. 14. Czekam na wizytę, planowałam iść teraz we wtorek ale chyba przeloże o tydzień, wtedy już powinno być serduszko. Mam na stanie 15 miesięcznego bobasa, który teraz ząbkuje i szczerze czasem nie mam czasu myśleć że jestem w ciąży :)

Tez mam 15 msc ząbkującego bobaska. U Ciebie Tez najgorzej się czuje na noc maluszek?

reklama
Lekarka bez maski? 😁
A ze co covid? To bylo 6 lat temu 🤭😁😂
A tak wogole, moja temperatura wyłapała jakiś chillout, dobrze, że martini nie piłam, bo stwierdziłabym ze to przez nie. Najpierw mocno spadła, teraz troche w gore... @ bawi się ze mną. Bo śluz czysciutki, a objawów okresowych brak. Chyba trzeba znowu poluzować macicę seksem dzisiaj zeby przyspieszyć.

Załączniki

• Screenshot_20220918-071922_Flo.jpg
    Screenshot_20220918-071922_Flo.jpg
    158,3 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Do góry