reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Lekarz nie ma być miły.
On ma być skuteczny😄.
Skuteczny, tak ale tez empatyczny...
Poszlam z córką do lekarza na bilans (6lat) a lekarka do corki z miną "królowej życia" czerwonymi pomalowanymi ustami bez uśmiechu powiedziała "rozbieraj się do majtek".....😵😵😵 córka lzy w oczach i uciekła z gabinetu, na co lekarka do mnie "nie wytlumaczyla pani córce na czym bilans polega?".... nooo sama wyszłam mówiąc "Może trzeba było innym tonem to powiedzieć, milej jakoś".....
No więc lekarz musi lubić ludzi 🤭😁🤔

reklama
Poszlam z córką do lekarza na bilans (6lat) a lekarka do corki z miną "królowej życia" czerwonymi pomalowanymi ustami bez uśmiechu powiedziała "rozbieraj się do majtek".....😵😵😵 córka lzy w oczach i uciekła z gabinetu, na co lekarka do mnie "nie wytlumaczyla pani córce na czym bilans polega?".... nooo sama wyszłam mówiąc "Może trzeba było innym tonem to powiedzieć, milej jakoś".....
Tym bardziej ktoś kto pracuje z dziećmi 🤯

Lekarka bez maski? 😁

reklama
U nas nawet nie wejdziesz do przychodni bez 😁 i wszyscy noszą z lekarzami i panią w recepcji na czele😷
No oczywiście, że wszyscy noszą.
Ale ani pani laryngolog, ani pani lekarz medycyny pracy masek nie miały podczas mojego badania... (to było w PL ;-), tu też nie ma wejścia. Do kupienia maseczki w recepcji za 50c;-))

Do góry