reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Nie wiem czy powinnam to zgłosić, ale jeśli tak to W KOŃCU wczoraj wieczorem dostałam okres 😂

Polipy u mnie były powodem plamien przez pół cyklu, wiec niekoniecznie przed miesiączka.
Zadam pytanie może jak blondynka, jeśli chodzi o polipa jak go wykrył? Bo jeszcze w sierpniu miałam badanie ginekologiczne z USG i było wszytsko ok, wiadomo mogło się zmienić, ale zastanawiam się czy coś mógł przegapić.

Byłam kilka razy u gina ale za każdym razem jednak ten cykl się rozjeżdżał i było podejrzenie braku owu, na razie kazał mi nic nie sprawdzać. W tym mce mam 28 wrzenia wizytę i będziemy sprawdzać. A z racji, że raczej nie ma ich, to dlatego też progesteron 21-22dc mam zalecony zrobić. Mam apke i liczy mi średnia, ale ciężko przewidzieć bo cykle 34,29,32,26

Byłam kilka razy u gina ale za każdym razem jednak ten cykl się rozjeżdżał i było podejrzenie braku owu, na razie kazał mi nic nie sprawdzać. W tym mce mam 28 wrzenia wizytę i będziemy sprawdzać. A z racji, że raczej nie ma ich, to dlatego też progesteron 21-22dc mam zalecony zrobić. Mam apke i liczy mi średnia, ale ciężko przewidzieć bo cykle 34,29,32,26

No jak nie masz owulacje to nie masz żadnej szansy na ciążę to na co masz czekać wg gina?

reklama
No jak nie masz owulacje to nie masz żadnej szansy na ciążę to na co masz czekać wg gina?
Bo odstawiłam anty więc stwierdził, że może to być powodem i żeby dać sobie czas tych 3 cykle az poprostu zaskoczy w którymś.
Byłam u dwóch i obaj podobnie mówili, że chyba nie mam, być może późna owu🤷‍♀️, żeby regularnie seks uprawiać i dać chwilę organizmowi, że do pół roku nawet wracają, więc my po 3,4 cyklach będziemy sprawdzać dokładnie.

Do góry