reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Dokładnie, może to właśnie dlatego, że jesteś jeszcze na początku starań (chociaz nie pamietam, jak dlugo sie staracie, opieram sie wyłącznie na tym co napisalas wyżej) i bardzo mocno Ci życzę, żebyś zawsze uprawiała seks wyłącznie z przyjemności, a nie poczucia obowiązku, żeby nie zmarnować okazji w ten kolejny jeden dzień w cyklu :)
Tak naprawdę 4 cykle stracone dopiero, 5 był zaraz po odstawieniu więc wiadomo tam w ogóle się nie staraliśmy.

reklama
Laski! Chyba się zaczęło xD plamie! Tzn przy podcieraniu różowo, brzuch mnie boli jak na normalny okres.. Jezu! W końcu 😁 Oby to było to! Na razie czekamy z USG itp.. Trochę kamień z serca! Może to faktycznie biochem a nie żadne cp skoro wczoraj 3 lekarzy nic nie widziało 💆 Będę dawać znac co i jak!
oby !
tzn przy co też występują plamienia, patrz czy Ci się rozkręca 😉

U mnie dziś 25dc i oczywiście zrobiłam test 🙄 nie wiem po co 🙄 ale zrobiłam 🙄 oczywiście negatyw 🥴 bo jakżeby inaczej 🥴 już drugi dzień czuje, że piersi lekko pobolewają więc pi razy oko dobrze się wpisałam na tego 23go na oficjalne testowanie ale już czuje ze nic z tego 😏 jak debil się rano popłakałam widząc wynik testu 🤦🏼‍♀️🙄 człowiek niby wiedział a jednak się łudził 🥴🙄😪

No to na wyrzuty medycyna nie pomoże 😅
Ja osobiście od lipca nie pije alkoholu z zupełnie innych przyczyn, ale jak podejrzewałam ciążę to zrobiłam test ciążowy i jeśli był negatywny to żyłam normalnie.
Po 4 latach życie mocno weryfikuje podejście do starań. Będę w ciąży to będę na siebie dmuchać, nie jestem więc nie odmawiam sobie normalnego życia. Inaczej bym zwariowała.
Dokładnie tak. Na początku idealnie i wszystko pod to się podporządkowuje, a potem zaczyna się żyć, bo człowiek nie wie ile to jeszcze potrwać, a trzeba o psychikę mega dbać, słyszę też od znajomych to co po 2,4 lata się starają.

Laski! Chyba się zaczęło xD plamie! Tzn przy podcieraniu różowo, brzuch mnie boli jak na normalny okres.. Jezu! W końcu 😁 Oby to było to! Na razie czekamy z USG itp.. Trochę kamień z serca! Może to faktycznie biochem a nie żadne cp skoro wczoraj 3 lekarzy nic nie widziało 💆 Będę dawać znac co i jak!
czkamy z niecierpliwością na info!

Dziewczyny czego nie domoga powoduje plamienie, któraś pisała o tym. Bo u mnie na bank coś jest nie tak 🤷‍♀️. Wczoraj pisałam o plamieniu 10dc, później przeszło, a dziś znów pojawiła się krew, ból podbrzusza, jakby mi niedobrze było i miała zgagę 🤷‍♀️. Nie ogarniam tematu, ale wiem, że trzeba zacząć badać 😪

reklama
Do góry