reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Dziewczyny czego nie domoga powoduje plamienie, któraś pisała o tym. Bo u mnie na bank coś jest nie tak 🤷‍♀️. Wczoraj pisałam o plamieniu 10dc, później przeszło, a dziś znów pojawiła się krew, ból podbrzusza, jakby mi niedobrze było i miała zgagę 🤷‍♀️. Nie ogarniam tematu, ale wiem, że trzeba zacząć badać 😪

Między innymi niedomoga lutealna.
Natomiast przyczyn plamień może być więcej.
Żeby wykluczyć niedomoge należy kontrolować poziom progesteronu po owulacji

reklama
Między innymi niedomoga lutealna.
Natomiast przyczyn plamień może być więcej.
Żeby wykluczyć niedomoge należy kontrolować poziom progesteronu po owulacji
Mam właśnie skierowanie, które miałam zrobić w 21-22dc w tym mce bo niby średni cykl bd 29 dni, a owu niby 22 września ale jak będzie nie wiadomo.

Ostatnia edycja:
Mam właśnie skierowanie, które miałam zrobić w 21-22dc w tym mce bo niby średni cykl bd 29 dni, a owu niby 22 ale jak będzie nie wiadomo.
Owu 22dc? Czy 22.09? 😂 jeśli to przyszłość, to monitorujesz jakaś ta owu?

Swoją droga nie wiem czy nieodmoga powodowałaby plamienia i to krwiste na początku cyklu.

Dziewczyny czego nie domoga powoduje plamienie, któraś pisała o tym. Bo u mnie na bank coś jest nie tak 🤷‍♀️. Wczoraj pisałam o plamieniu 10dc, później przeszło, a dziś znów pojawiła się krew, ból podbrzusza, jakby mi niedobrze było i miała zgagę 🤷‍♀️. Nie ogarniam tematu, ale wiem, że trzeba zacząć badać 😪
Niedomoga lutealna powoduje plamienie. Może też być plamienie od polipów na przykład, wtedy jest przed miesiączką plamienie.

Nie wiem czy powinnam to zgłosić, ale jeśli tak to W KOŃCU wczoraj wieczorem dostałam okres 😂

Niedomoga lutealna powoduje plamienie. Może też być plamienie od polipów na przykład, wtedy jest przed miesiączką plamienie.
Polipy u mnie były powodem plamien przez pół cyklu, wiec niekoniecznie przed miesiączka.

Ja poprostu na razie nie widzę różnicy przed staraniami i po, ale pisze, że początki🙈, dlatego nie oceniam, bo wiem, że się może zmienić.
Ja poprostu lubię i mój mąż też i staramy się dbać o tą strefę, bo przekłada się na wszystko potem.

W 4 cyklu starań to ja nawet nie wiedziałam o istnieniu tego forum 😜

reklama
Owu 22dc? Czy 22.09? 😂 jeśli to przyszłość, to monitorujesz jakaś ta owu?

Swoją droga nie wiem czy nieodmoga powodowałaby plamienia i to krwiste na początku cyklu.
Napisałam miałam, bo nie wiem czy plamienie, czy zaraz się okaże, że okres mi się rozkręci 🤷‍♀️, bo nie zdziwi mnie już nic ostatnio 🙈. W tym cyklu średnia mi wychodzi 29 dni i owu, więc sugerując się tym kazano mi zrobić 21-22dc, czyli 27-28 września, gdzie rzekoma owu ma być 22.09. Na razie mam podejrzenie też braków owu, wszystko zwalane na anty i dopiero teraz mam wizytę 28.09 i jak potwierdzi, że nie było zaczynamy badania.

Do góry