reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Zadam pytanie może jak blondynka, jeśli chodzi o polipa jak go wykrył? Bo jeszcze w sierpniu miałam badanie ginekologiczne z USG i było wszytsko ok, wiadomo mogło się zmienić, ale zastanawiam się czy coś mógł przegapić.
Na usg moje nie były widoczne. Miałam histeroskopie i tam wówczas znaleźli polipy przy ujściu jajowodu. Jeszcze więcej ciekawych rzeczy znaleźli później na laparo 😉

reklama
26 września mam wizytę u gina, więc zobaczę czy była owu, 28.09 progesteron zrobię, mam jeszcze raz tsh i t4, 22.09 mam usg tarczycy i po tym wszystkim u innego endo wizytę, bo już sobie poczytałam opinie i pójdę do dobrej z tym wszystkim, bo akurat ta co miała teleporade to nie jest z moich okolic.

reklama
Nie wiem czy po takim czasie jakiś lekarz będzie chciał już wchodzić w histero, ale ja tam polecam, bo to stosunkowo szybka sprawa.
Nie mam pojęcia, ale poruszę temat krwawień, sprawdzę progesteron itd. Zobaczę co mi powie, ale też poruszę temat polipa 🤷‍♀️ trudno, chwilę odczekałam, teraz już chce zacząć działać. Bo przed chwilą patrzę a ja nadal krwawie, nie mega mocno, ale z drugiej strony też nie 3 krople tylko tak dosyć widoczne 😪 a to 11dc🤷‍♀️😪

Do góry