reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Zadam pytanie może jak blondynka, jeśli chodzi o polipa jak go wykrył? Bo jeszcze w sierpniu miałam badanie ginekologiczne z USG i było wszytsko ok, wiadomo mogło się zmienić, ale zastanawiam się czy coś mógł przegapić.
Na usg moje nie były widoczne. Miałam histeroskopie i tam wówczas znaleźli polipy przy ujściu jajowodu. Jeszcze więcej ciekawych rzeczy znaleźli później na laparo 😉

reklama
26 września mam wizytę u gina, więc zobaczę czy była owu, 28.09 progesteron zrobię, mam jeszcze raz tsh i t4, 22.09 mam usg tarczycy i po tym wszystkim u innego endo wizytę, bo już sobie poczytałam opinie i pójdę do dobrej z tym wszystkim, bo akurat ta co miała teleporade to nie jest z moich okolic.

reklama
Nie wiem czy po takim czasie jakiś lekarz będzie chciał już wchodzić w histero, ale ja tam polecam, bo to stosunkowo szybka sprawa.
Nie mam pojęcia, ale poruszę temat krwawień, sprawdzę progesteron itd. Zobaczę co mi powie, ale też poruszę temat polipa 🤷‍♀️ trudno, chwilę odczekałam, teraz już chce zacząć działać. Bo przed chwilą patrzę a ja nadal krwawie, nie mega mocno, ale z drugiej strony też nie 3 krople tylko tak dosyć widoczne 😪 a to 11dc🤷‍♀️😪

Do góry