pluto_nova
Moderator
napisałam dla przyszłego dzidziula, a spodnie ciążowe tez są dla niegoDla dziecka nie mam a mowilas o ciuszkach dzieciecych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
napisałam dla przyszłego dzidziula, a spodnie ciążowe tez są dla niegoDla dziecka nie mam a mowilas o ciuszkach dzieciecych
Ja nie mam kompletnie nic, ani dla siebie ani dla dziecka ;P nawet mi to do głowy nie przyszło tak szczerze mówiącktóra nie ma nic kupionego, albo skitranego w domu dla przyszłego dzidziula niech pierwsza rzuci kamieniem
A tak szczerze to ja nie kupuje, nie mogę nawet wchodzić do takich sklepów bo jestem na etapie ze chce mi się wtedy płakać. Jak mi wyszedł ten falszywy cien jiz ogladalam rzeczy do kupienia... bo ja to jestem zakupoholiczkanapisałam dla przyszłego dzidziula, a spodnie ciążowe tez są dla niego
To ja mam już z rok taką ubraniową wyprawkę dla siebie po "szczęśliwych ciążach" sióstr Dla dziecka mam chyba tylko jakieś jedne śpioszki i skarpetki po chrześniaku, ale no te ubranka dla chłopców w Pepco tak mi ciągną oczy, że naprawdę nie wiem, czy wytrzymam bez kupowania mimo braku i pięknej betynapisałam dla przyszłego dzidziula, a spodnie ciążowe tez są dla niego
To ja się przyznam, że wycierałam oko pod wieszakiem z kombinezonem z pluszu i liskowymi uszkami, nie jesteś sama!A tak szczerze to ja nie kupuje, nie mogę nawet wchodzić do takich sklepów bo jestem na etapie ze chce mi się wtedy płakać. Jak mi wyszedł ten falszywy cien jiz ogladalam rzeczy do kupienia... bo ja to jestem zakupoholiczka
ja mam 2 torby ciuszków i innych pierdów po siostrzeńcu, no i zestaw co dałam staremu z pozytywnym testemA tak szczerze to ja nie kupuje, nie mogę nawet wchodzić do takich sklepów bo jestem na etapie ze chce mi się wtedy płakać. Jak mi wyszedł ten falszywy cien jiz ogladalam rzeczy do kupienia... bo ja to jestem zakupoholiczka
Całe 10 dni mnie bolało podbrzuszeDziewczyny czy was też po ovitrelle bolało podbrzusze? zastrzyk miałam 7 dni temu i to już był trzeci raz, ale pierwszy raz mam takie odczucia, chyba, że po luteinie tak może być. Najgorsze jest to, że zaczynam sobie wkręcać różne rzeczy do głowy. Chyba zwariuję do 9 września
Ja trzymam wszystko po córce i mam już kilka kartonów ubranek i akcesoriów Chciałabym już się tego pozbyć i odgruzować garderobę najlepiej jakby się trafił chłopak to wtedy mogę większość oddać i kupować na nowo ale tak naprawdę to marzę o drugiej córeczceja mam 2 torby ciuszków i innych pierdów po siostrzeńcu, no i zestaw co dałam staremu z pozytywnym testem