reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
napisałam dla przyszłego dzidziula, a spodnie ciążowe tez są dla niego 😝
To ja mam już z rok taką ubraniową wyprawkę dla siebie po "szczęśliwych ciążach" sióstr :D Dla dziecka mam chyba tylko jakieś jedne śpioszki i skarpetki po chrześniaku, ale no te ubranka dla chłopców w Pepco tak mi ciągną oczy, że naprawdę nie wiem, czy wytrzymam bez kupowania mimo braku ⏸️ i pięknej bety :p

A tak szczerze to ja nie kupuje, nie mogę nawet wchodzić do takich sklepów bo jestem na etapie ze chce mi się wtedy płakać. Jak mi wyszedł ten falszywy cien jiz ogladalam rzeczy do kupienia... bo ja to jestem zakupoholiczka🤣😜
To ja się przyznam, że wycierałam oko pod wieszakiem z kombinezonem z pluszu i liskowymi uszkami, nie jesteś sama! :D

A tak szczerze to ja nie kupuje, nie mogę nawet wchodzić do takich sklepów bo jestem na etapie ze chce mi się wtedy płakać. Jak mi wyszedł ten falszywy cien jiz ogladalam rzeczy do kupienia... bo ja to jestem zakupoholiczka🤣😜
ja mam 2 torby ciuszków i innych pierdów po siostrzeńcu, no i zestaw co dałam staremu z pozytywnym testem 🫣😂

Dziewczyny czy was też po ovitrelle bolało podbrzusze? zastrzyk miałam 7 dni temu i to już był trzeci raz, ale pierwszy raz mam takie odczucia, chyba, że po luteinie tak może być. Najgorsze jest to, że zaczynam sobie wkręcać różne rzeczy do głowy. Chyba zwariuję do 9 września🙈
Całe 10 dni mnie bolało podbrzusze

Hej jestem tu nowa. Dziś dzień spodziewanej miesiączki i pierwszy cykl starań. Test zrobiłam rano ale wyszła jednak kreska, a@ nadal nie ma więc czekamy. Cykle mam 30 dniowe. Ostatnia @ 2 sierpnia. Prawdopodobnie od 12 do 18 byly dni plodne i tak codziennie serduszkowalismy a nawet i po. Tyle ze ja choruje na niedoczynnosc tarczycy z hashimoto. Hormony mam juz wyrownane wiec liczę na to ze okres nie przyjdzie.

reklama
ja mam 2 torby ciuszków i innych pierdów po siostrzeńcu, no i zestaw co dałam staremu z pozytywnym testem 🫣😂
Ja trzymam wszystko po córce i mam już kilka kartonów ubranek i akcesoriów 🙈 Chciałabym już się tego pozbyć i odgruzować garderobę 😁 najlepiej jakby się trafił chłopak to wtedy mogę większość oddać i kupować na nowo 😜 ale tak naprawdę to marzę o drugiej córeczce :)

Do góry