reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Bardzo dobry pomysł! Trzeba to tylko tak skalkulować by na tej promocji zarobić x2 oraz by ludzie mieli poczucie, ze serio oszczędzili 😂
Dorzucisz jakiś kod rabatowy na ciążowe i dzieciowe rzeczy to biznes się momentalnie rozkręci! Ja już tyle razy powstrzymywałam się w Pepco, żeby nie kupić jakiegoś uroczaśnego ubranka "na rozruszanie jajników", że pojęcia nie macie, ale nie było promocji, to dałam radę :p

Dziewczyny czy was też po ovitrelle bolało podbrzusze? zastrzyk miałam 7 dni temu i to już był trzeci raz, ale pierwszy raz mam takie odczucia, chyba, że po luteinie tak może być. Najgorsze jest to, że zaczynam sobie wkręcać różne rzeczy do głowy. Chyba zwariuję do 9 września🙈

Dorzucisz jakiś kod rabatowy na ciążowe i dzieciowe rzeczy to biznes się momentalnie rozkręci! Ja już tyle razy powstrzymywałam się w Pepco, żeby nie kupić jakiegoś uroczaśnego ubranka "na rozruszanie jajników", że pojęcia nie macie, ale nie było promocji, to dałam radę :p
która nie ma nic kupionego, albo skitranego w domu dla przyszłego dzidziula niech pierwsza rzuci kamieniem 😝

reklama
Do góry