reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Przysięgłam sobie, że w nowym cyklu ani razu nie zrobię testu tylko beta przy Ovitrelle xD z dupy se zrobiłam teraz test, w pon beta poniżej 2, dziś 15 dzień po ovi i zaś pokazał się cień 🤷 A jak już będę super bogata to stworzę test ciążowy, który daje pewność na 150%🤣🤯
ja To 16 dni miałam cienie, 15 dni po ovi to legitna kreska powinna być 😅 robiłaś bete ?

reklama
Przysięgłam sobie, że w nowym cyklu ani razu nie zrobię testu tylko beta przy Ovitrelle xD z dupy se zrobiłam teraz test, w pon beta poniżej 2, dziś 15 dzień po ovi i zaś pokazał się cień 🤷 A jak już będę super bogata to stworzę test ciążowy, który daje pewność na 150%🤣🤯
Mi to się marzy test ciążowy wielokrotnego użytku, jakiś elektroniczny.
Albo coś na zasadzie glukometru. Dajesz krew na paseczek i ci wychodzi "pregnant" 😄 więc jak będziesz bogata to stwórz taki

Albo coś na zasadzie glukometru. Dajesz krew na paseczek i ci wychodzi "pregnant" 😄 więc jak będziesz bogata to stwórz taki
O tak, to by było wspaniałe! A nie co miesiąc tiry z testami jeżdżo do nas... :D
Ale wnioskuję z konwersacji, że muszę zmienić testy. Koleżanka z pracy się zaklinała, że jej testeo wszystko idealnie pokazywało przy każdej ciąży, to kupiłam wagon, a tu opinie w zupełnie drugą stronę!

Jestem już po. Troszkę spokojniejsza choć wyszła mi dziś delikatna nadżerka 😭 dostałam jakieś globulki dopochwowe wiec raczej nici z tego cyklu bo mam je przyjąć zaraz po okresie, i brać przez 10 dni. Z tego stresu rozkręcił mi się okres jak siedziałam u niej na kozetce a nawet jeszcze mnie nie dotknęła, wiec już nie białe gacie czy spodnie tylko wizyta u gin 🤣 aktualnie nic niepokojącego prócz tej nadżerki nie widzi. Mam nadzieje, ze to chwilowe bo 2 miesiące temu nic totalnie nie miałam. Robimy tez podstawowe badania, tsh, prolaktyne, estradiol ect. No i nic lecimy dalej, nie wiem czy uda mi się wgl zatestowac w tym miesiącu, ale póki co się nie wypisuje :)

A jak chcesz być jeszcze bogatsza to stwórz do niego miesięczne subskrypcje. Można kupić różne pakiety, typu „5 sikow miesięczne” za 5 zł, „10 sikow miesięczne” 9 zł. Masz tryb wakacyjny? Nie wykupujesz abonamentu na ten miesiąc.
Tak, mówicie mi „rekinie biznesu” 🦈🦈

reklama
Do góry