reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Ja mam wszystko po synku, tzn część oddałam dla Ukraińców, ale większość zostawiłam. Ciążowe tak samo część sprzedałam a część mam w kartonach na strychu 🙂
Czekają na swoje dni 😆
Bratowa męża ma rodzić w styczniu, liczyłam że się pozbędę części rzeczy, ale nie chcą mówić czy będzie syn czy córka więc póki co wszystko leżakuje w pudle.

która nie ma nic kupionego, albo skitranego w domu dla przyszłego dzidziula niech pierwsza rzuci kamieniem 😝
Ja jedyne co kupiłam, to malusieńkie skarpetuszki z napisem „Mom” i „Dad”, które daliśmy teściom jak im powiedzieliśmy o ciąży - jeśli to się liczy 🙃🥲. Skitrali je gdzieś teraz..🤷🏼‍♀️

Hej jestem tu nowa. Dziś dzień spodziewanej miesiączki i pierwszy cykl starań. Test zrobiłam rano ale wyszła jednak kreska, a@ nadal nie ma więc czekamy. Cykle mam 30 dniowe. Ostatnia @ 2 sierpnia. Prawdopodobnie od 12 do 18 byly dni plodne i tak codziennie serduszkowalismy a nawet i po. Tyle ze ja choruje na niedoczynnosc tarczycy z hashimoto. Hormony mam juz wyrownane wiec liczę na to ze okres nie przyjdzie.
cześć! Myślę, że jeśli dzień przed spodziewanym okresem test wyszedł Ci negatywny, to raczej zaraz będziesz witać nowy cykl. Ale! Możesz tu z nami posiedzieć do kolejnego testowania, a ja już trzymam kciuki🤞🤞🤞🤞

Ja mam wszystko po synku, tzn część oddałam dla Ukraińców, ale większość zostawiłam. Ciążowe tak samo część sprzedałam a część mam w kartonach na strychu 🙂
Czekają na swoje dni 😆
Bratowa męża ma rodzić w styczniu, liczyłam że się pozbędę części rzeczy, ale nie chcą mówić czy będzie syn czy córka więc póki co wszystko leżakuje w pudle.
moje rzeczy po dzieciach to już by raczej nie przetrwały 😂

reklama
cześć! Myślę, że jeśli dzień przed spodziewanym okresem test wyszedł Ci negatywny, to raczej zaraz będziesz witać nowy cykl. Ale! Możesz tu z nami posiedzieć do kolejnego testowania, a ja już trzymam kciuki🤞🤞🤞🤞
W pierwszej ciąży test robiłam dopiero w 5 tygodniu ciąży i odrazu wyszedl mega pozytywny. Dzis bym była w 4 tygodniu i 2 dniu więc dlatego jeszcze liczę na cud.

Do góry