ja się stresuje, bo tak jak teraz to jeszcze nie miałam.Całe 10 dni mnie bolało podbrzusze
reklama
Króliczek2610
Fanka BB :)
Ja mam wszystko po synku, tzn część oddałam dla Ukraińców, ale większość zostawiłam. Ciążowe tak samo część sprzedałam a część mam w kartonach na strychu
Czekają na swoje dni
Bratowa męża ma rodzić w styczniu, liczyłam że się pozbędę części rzeczy, ale nie chcą mówić czy będzie syn czy córka więc póki co wszystko leżakuje w pudle.
Czekają na swoje dni
Bratowa męża ma rodzić w styczniu, liczyłam że się pozbędę części rzeczy, ale nie chcą mówić czy będzie syn czy córka więc póki co wszystko leżakuje w pudle.
E
eag
Gość
Ja miałam pierwsza stymulację i tak miałam, myślę że to hcg tak powodujeja się stresuje, bo tak jak teraz to jeszcze nie miałam.
agutek_
Ja jedyne co kupiłam, to malusieńkie skarpetuszki z napisem „Mom” i „Dad”, które daliśmy teściom jak im powiedzieliśmy o ciąży - jeśli to się liczy . Skitrali je gdzieś teraz..która nie ma nic kupionego, albo skitranego w domu dla przyszłego dzidziula niech pierwsza rzuci kamieniem
pluto_nova
Moderator
cześć! Myślę, że jeśli dzień przed spodziewanym okresem test wyszedł Ci negatywny, to raczej zaraz będziesz witać nowy cykl. Ale! Możesz tu z nami posiedzieć do kolejnego testowania, a ja już trzymam kciukiHej jestem tu nowa. Dziś dzień spodziewanej miesiączki i pierwszy cykl starań. Test zrobiłam rano ale wyszła jednak kreska, a@ nadal nie ma więc czekamy. Cykle mam 30 dniowe. Ostatnia @ 2 sierpnia. Prawdopodobnie od 12 do 18 byly dni plodne i tak codziennie serduszkowalismy a nawet i po. Tyle ze ja choruje na niedoczynnosc tarczycy z hashimoto. Hormony mam juz wyrownane wiec liczę na to ze okres nie przyjdzie.
pluto_nova
Moderator
moje rzeczy po dzieciach to już by raczej nie przetrwałyJa mam wszystko po synku, tzn część oddałam dla Ukraińców, ale większość zostawiłam. Ciążowe tak samo część sprzedałam a część mam w kartonach na strychu
Czekają na swoje dni
pluto_nova
Moderator
wszystko się liczy - też mam takie trofeumJa jedyne co kupiłam, to malusieńkie skarpetuszki z napisem „Mom” i „Dad”, które daliśmy teściom jak im powiedzieliśmy o ciąży - jeśli to się liczy . Skitrali je gdzieś teraz..
Króliczek2610
moje rzeczy po dzieciach to już by raczej nie przetrwały
Dlaczego?
pluto_nova
Moderator
bo jedno ma 16 lat, a drugie 13Dlaczego?
reklama
asiasiasia
W pierwszej ciąży test robiłam dopiero w 5 tygodniu ciąży i odrazu wyszedl mega pozytywny. Dzis bym była w 4 tygodniu i 2 dniu więc dlatego jeszcze liczę na cud.cześć! Myślę, że jeśli dzień przed spodziewanym okresem test wyszedł Ci negatywny, to raczej zaraz będziesz witać nowy cykl. Ale! Możesz tu z nami posiedzieć do kolejnego testowania, a ja już trzymam kciuki