reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Ja jedyne co kupiłam, to malusieńkie skarpetuszki z napisem „Mom” i „Dad”, które daliśmy teściom jak im powiedzieliśmy o ciąży - jeśli to się liczy 🙃🥲. Skitrali je gdzieś teraz..🤷🏼‍♀️

Ja też bym chciała taki prezent dać rodzicom teściom mężowi ale boje się za " zapesze" a w ciąży z synkiem wyszło tak że wszyscy się domyślili że jestem w ciąży i w końcu nikomu nie zrobilam niespodzianki 😡😡😡😡😡😡😡😡😡 moja siostra znalazła w mojej torebce zdj z USG i rozpowiedziala każdemu .... 😡😡😡

reklama
Ja też bym chciała taki prezent dać rodzicom teściom mężowi ale boje się za " zapesze" a w ciąży z synkiem wyszło tak że wszyscy się domyślili że jestem w ciąży i w końcu nikomu nie zrobilam niespodzianki 😡😡😡😡😡😡😡😡😡 moja siostra znalazła w mojej torebce zdj z USG i rozpowiedziala każdemu .... 😡😡😡
nie ma to jak ktoś wciska się tam gdzie nie potrzeba... nie pomyślała, że dla Ciebie to radość przekazywać taką nowinę..? Nie rozumiem takiego zachowania

No my trochę zapeszyliśmy 🥲.. Aaale zaskoczyć się udało 💪🏻. Co do siostry..no bym się wku*wiła 😆🤷🏼‍♀️, tak się po prostu nie robi, ale nie każdy na tyle „rusza głową” 🥴. Albo chcesz ogłosić to sama, albo jak już się ktoś sam domyśli, please shut the fu*k up 💁🏼‍♀️😆😆.

nie ma to jak ktoś wciska się tam gdzie nie potrzeba... nie pomyślała, że dla Ciebie to radość przekazywać taką nowinę..? Nie rozumiem takiego zachowania

Ona zawsze myśli tylko o sobie. Chciała sensacje zrobić i zrobiła! A ja czekałam specjalnie na rocznicę ślubu rodziców żeby im prezent zrobić.
Nie wybaczyłam jej tego!
Ale jak można komuś w torebce grzebać?!

Ona zawsze myśli tylko o sobie. Chciała sensacje zrobić i zrobiła! A ja czekałam specjalnie na rocznicę ślubu rodziców żeby im prezent zrobić.
Nie wybaczyłam jej tego!
Ale jak można komuś w torebce grzebać?!
A tak z ciekawości ile siostra ma lat? Bo jeśli jeszcze to dziecko to jestem w stanie zrozumieć... Ale dorosła kobieta 😕

Ja jedyne co kupiłam, to malusieńkie skarpetuszki z napisem „Mom” i „Dad”, które daliśmy teściom jak im powiedzieliśmy o ciąży - jeśli to się liczy 🙃🥲. Skitrali je gdzieś teraz..🤷🏼‍♀️
To ja kupiłam malutkie skarpetki z napisami 50% mum, a druga 50% dad. Czekają na pozytywny test i w ten sposób chciałabym poinformować męża o ciąży. Kupiłam je z 3 mies temu.. Chowam je pod swoją bielizną.
Oprócz tego mam jedną malutką sukienkę, która kupiłam już zanim zaczęłam się starać o ciążę.

To ja kupiłam malutkie skarpetki z napisami 50% mum, a druga 50% dad. Czekają na pozytywny test i w ten sposób chciałabym poinformować męża o ciąży. Kupiłam je z 3 mies temu.. Chowam je pod swoją bielizną.
Oprócz tego mam jedną malutką sukienkę, która kupiłam już zanim zaczęłam się starać o ciążę.
My z kolei uwielbiamy cydr, ale na czas starań zarzuciliśmy jego spożywanie. Wie, co będzie oznaczała dla niego butelka cydru na stole... ;)

My z kolei uwielbiamy cydr, ale na czas starań zarzuciliśmy jego spożywanie. Wie, co będzie oznaczała dla niego butelka cydru na stole... ;)
Super pomysł 🥰
U mnie mąż już wie, że jak zabieram się za alkohol w domu to oznacza negatywny test ;p nie przeszłoby to u mnie. A cydr też bardzo lubimy.

Super pomysł 🥰
U mnie mąż już wie, że jak zabieram się za alkohol w domu to oznacza negatywny test ;p nie przeszłoby to u mnie. A cydr też bardzo lubimy.
ja już 3 razy informowałam starego o ciąży i trzecim razem wyglądało to tak - SMS do starego o treści: „Przed chwila zrobiłam test ciążowy, bo miałam w domu ostatni i znowu jestem w ciąży... A się schlałam na weselu” i odpowiedź starego: „To ładnie…” 😂🤣

reklama
Do góry