reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Hej kochane. Od wczoraj czekam juz na @ po luteinie. I mam dziwne mysli. Boje sie ze nic z tego nie wyjdzie. Jesli nie dostane @ nawet po luteinie. Jakie badania powinnam zrobic ? I o czym to świadczy ?
Wykluczyli ciążę więc okres przyjdzie.
Może zrób sobie te hormony z 3dc i do tego tarczycę, ewentualnie krzywe jak nie robiłaś 🤔

reklama
Wykluczyli ciążę więc okres przyjdzie.
Może zrób sobie te hormony z 3dc i do tego tarczycę, ewentualnie krzywe jak nie robiłaś 🤔
Tarczyce robiłam jest wporzadku. Za 2 miesiace mam zrobic tsh, glukoze i insuline. Teraz 26 jedziemy na badanie nasienia i odrazu chcialabym zrobic tam AMH. Tak ciąża wykluczona. Musi przyjść to pierwszy tak spozniajacy sie @.

Hej! Mały update ode mnie :)
Mam histeroskopie zaplanowaną na 22 listopada (wspaniały nfz)
Dziś mam 21dc. Lekarak mówi, żę owu nie było, na prawym jajniorze pęcherzyk 20mm, endo 15,8mm.
Czyli pewnie cykl bezowulacyjny, co jest dla mnie zaskoczeniem, bo raczej zawsze jak sprawdzałam miałam owu.
Jeszcze oczywiście przyszło mi do głowy, że pomyliło się lekarce ciałko żółte z pęcherzykiem na jajniku. Płynu w zatoce brak.
Chyba bym wolała żyć w błogiej "świadomości", że miałam owu według apki. A tak to nie wiem nawet co myśleć
Pewnie też bym nie wierzyła do końca i zrobiłabym proga 😁

Kobietki, ledwo fotę zrobiłam (i ta szybka w tym pinku, no nie pomagała 😅). Jak zobaczyłam temp. to od razu wystrzeliłam do łazienki 😄 Jest jedna rzecz, o której na lipcowkach pisałam (żylak powrozka nasiennego), gdzie mąż niedawno rozmawiał ze mną, że chyba pójdzie zbadać sperme, a tu taka niespodzianka 😃
Gratulacje! 🔥😊
W końcu coś się w wątku ruszyło - oby teraz już z górki 💪

Kobietki, ledwo fotę zrobiłam (i ta szybka w tym pinku, no nie pomagała 😅). Jak zobaczyłam temp. to od razu wystrzeliłam do łazienki 😄 Jest jedna rzecz, o której na lipcowkach pisałam (żylak powrozka nasiennego), gdzie mąż niedawno rozmawiał ze mną, że chyba pójdzie zbadać sperme, a tu taka niespodzianka 😃

Gratuluję ❤️❤️❤️ właśnie takich widoków nam trzeba ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Bardzo bardzo bardzo się cieszę ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Coś w tym jest. Mój mąż dla mnie przeprowadził się ze Śląska na Opolszczyznę i ciagle narzeka, ze mu płasko XD
Też uważam, że ta nasza Opo jest płaska xD.
No ale jest Góra św. Anny no i od biedy Pokrzywna i Jarnołtówek.
No i blisko na Dolny Śląsk i na Śląsk, a tam to już górki są.

reklama
Macie jeszcze widoczek z okna na dobry dzień 😁 Z racji, że jestem slazaczka i zakochałam się w góralu, a co za tym idzie przeprowadziłam się tu w marcu tamtego roku.. to wciąż mnie te widoki zachwycają, mogłabym całymi dniami siedzieć i patrzeć i patrzeć ❤️ i widać spadochroniarzy którzy już 3 dzień mają ćwiczenia i dzień i noc skaczą 😁
A jak się czujesz z taką przeprowadzką?
Ja się ze względu na męża prace przeniosłam z Wwy do Krakowa, z nastawieniem że to kilka miesięcy ale trochę się pokomplikowało i wyszły prawie 3 lata i nie cierpię tego miasta.
Na szczęście za kilka miesięcy uciekamy do Gdańska jak tylko skończymy budowę i remont tam :)

Do góry