reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Hej dziewczyny! Jestem tu nowa... mam zamiar dołączyć do Was w testowaniu ale dopiero w październiku, bo jeszcze przed owu jestem. 😊

Długo się juz staracie?
Hej, hej.

No tak licząc, że w sierpniu 2020 powiedzieliśmy sobie „Spróbujemy i zobaczymy, co będzie.”, to wychodzi jakieś 25 miesięcy. Sorki, odliczając 2 miesiące bez starań przez poronienie i dwa miesiące ciąży wychodzi 21 cyklów.

reklama
Ja pozwalam 😁❤️ Jeszcze raz gratuluję i cieszę się razem z Tobą! ❤️🍀Napisz czy miałaś jakieś objawy, które teraz już po pozytywnym teście możesz przypisać ciąży? 😁 Jakieś bóle? Zachcianki?
Na zachcianki itp. to chyba jeszcze za szybko, ale jedno, co zauważyłam od razu, że po owu, jak zawsze miewałam, nie było białego, zbitego śluzu. Cały czas czułam wilgoci, bezbarwny, potem mleczny sluz. Jeszcze niedawno pobolewał mnie brzuch, właśnie, jak miałam ten spadek temp. jajniki mniej dokuczały, bo tak, w poprzednich cyklach, to prawie codzień tydzień przed @, a tu duuuzo mnie, może z dwa dni miałam, że lewy coś czułam? I non stop, wczoraj np. chodziłam siusiu, co godzinę, gdzie już myślałam, czy aby nie dopadła zapalenie pęcherza. No i czułe sutki, ich za bardzo dotykać nie mogę. I tyle w sumie. Na razie początek (po obliczeniach 3t i 3dc), więc, jak będzie się wszystko dobrze układało, to pewnie wymioty przyjdą. A i jeszcze jedna rzecz, wczoraj nie smakował mi chleb nie krojony i mówiłam, że chemia mi smakuje, że nie dobry, a zawsze uwielbiałam właśnie ten chleb nie krojony 😉

Hej kochane. Od wczoraj czekam juz na @ po luteinie. I mam dziwne mysli. Boje sie ze nic z tego nie wyjdzie. Jesli nie dostane @ nawet po luteinie. Jakie badania powinnam zrobic ? I o czym to świadczy ?

Macie jeszcze widoczek z okna na dobry dzień 😁 Z racji, że jestem slazaczka i zakochałam się w góralu, a co za tym idzie przeprowadziłam się tu w marcu tamtego roku.. to wciąż mnie te widoki zachwycają, mogłabym całymi dniami siedzieć i patrzeć i patrzeć ❤️ i widać spadochroniarzy którzy już 3 dzień mają ćwiczenia i dzień i noc skaczą 😁

Załączniki

• PSX_20220914_080749.jpg
    PSX_20220914_080749.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 91
Macie jeszcze widoczek z okna na dobry dzień 😁 Z racji, że jestem slazaczka i zakochałam się w góralu, a co za tym idzie przeprowadziłam się tu w marcu tamtego roku.. to wciąż mnie te widoki zachwycają, mogłabym całymi dniami siedzieć i patrzeć i patrzeć ❤️
Coś w tym jest. Mój mąż dla mnie przeprowadził się ze Śląska na Opolszczyznę i ciagle narzeka, ze mu płasko XD

reklama
Do góry