reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
bardzo dużo jest takich przypadków testy to chyba najsłabsza metoda 'potwierdzania' owulacjiZdarzały Wam się negatywne owulaki, a mimo to owulacja była?
Lubiekluskikladzione
Ja tak miałam w tym miesiącu - testy robione 2x dziennie negatywne, owulacja potwierdzona monitoringiem.Zdarzały Wam się negatywne owulaki, a mimo to owulacja była?
Doktur_M
Moderator
Ech, a ja się jeszcze na domiar złego przeziębiłam i teraz to już niczego nie wiem
Któraś z dziewczyn (nie chce mi się szukać autora, jest prawie 23:00, ale chwalę oficjalnie za wiedzę) pisała, że czasem peak jest tak krótki, że robiąc jeden test w ciągu dnia go nie wyłapiesz. Według testu wyjdzie, że owu nie było, a mogła być przepiękna i za 14 dni wyjdą 2 kreskiZdarzały Wam się negatywne owulaki, a mimo to owulacja była?
Lubiekluskikladzione
U mnie nawet przy testach 2x na dobę nie udało się wyłapać peakuEch, a ja się jeszcze na domiar złego przeziębiłam i teraz to już niczego nie wiem
Któraś z dziewczyn (nie chce mi się szukać autora, jest prawie 23:00, ale chwalę oficjalnie za wiedzę) pisała, że czasem peak jest tak krótki, że robiąc jeden test w ciągu dnia go nie wyłapiesz. Według testu wyjdzie, że owu nie było, a mogła być przepiękna i za 14 dni wyjdą 2 kreski
Doktur_M
Moderator
O ludzie, i jak my mamy zajść w ciążę, jak to taka loteria i czarna magiaU mnie nawet przy testach 2x na dobę nie udało się wyłapać peaku
Lubiekluskikladzione
Dokładnie byłam pewna, że jest jeszcze przed owulacją i mamy z mężem czas, a tu informacja, że to już po owu i to najprawdopodobniej podwójnejO ludzie, i jak my mamy zajść w ciążę, jak to taka loteria i czarna magia
Kwiatuszek1234
Hej dziewczyny! Jestem tu nowa... mam zamiar dołączyć do Was w testowaniu ale dopiero w październiku, bo jeszcze przed owu jestem.
Długo się juz staracie?
Długo się juz staracie?
reklama
Zazuu
U mnie nawet przy testach 2x na dobę nie udało się wyłapać peaku
2 razy... Szczęściara. W okolica h owulacji testuje po 5 razy i nie zawsze wyłapie pik