reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
U mnie owu przewidywana na sobotę. W prawym 14mm pęcherzyk 😃 tylko że w sobotę będziemy na weselu, a w domu z rańca będą teście się kręcić 🥲 więc nie wiem jak to zrobić xd seks o 6 rano w sobotę przed przyjazdem teściów albo jakoś w kiblu w trakcie wesela XD
Kiedyś zaliczyłam seks na weselu - ale mieliśmy pokój, wiec było łatwiej ;)

kwestionuje, że zobaczył ciążę.
U mnie lekarz zobaczył ciałko żółte, które jednak było macicą. Tak kwestionowałam fakt tego co zobaczył 😅
w takim razie może i wróżbita lub wirtuoz 🤔! Ostatecznie cieszę się, ze skończyło się laparo, bo wyszło, ze cp była- jak twierdził, a za 2 dni po zabiegu mogłam już wracac do siebie i powoli zapomnieć o tej gownianej sytuacji ;)

Dziewczynki moje kochane! Jutro o 7:30 mam być w szpitalu, bo mam histeroskopię więc bardzo Was proszę o oznaczanie mnie w ważnych kwestiach (najlepiej w nowych ciążach 😂) i wywołanie jutrzejszego testowania za mnie. Jak już będę po, to wszystko nadrobię i ewentualnie uzupełnię 😉 Ale będziecie musiały mi dać trochę czasu 😘

Dziewczynki moje kochane! Jutro o 7:30 mam być w szpitalu, bo mam histeroskopię więc bardzo Was proszę o oznaczanie mnie w ważnych kwestiach (najlepiej w nowych ciążach 😂) i wywołanie jutrzejszego testowania za mnie. Jak już będę po, to wszystko nadrobię i ewentualnie uzupełnię 😉 Ale będziecie musiały mi dać trochę czasu 😘

Pamiętaj, że w niektórych szpitalach (na przykład moim) przed histero nie wolno pić nawet wody, jeść, żuć gumy czy palić

reklama
Hej! Mały update ode mnie :)
Mam histeroskopie zaplanowaną na 22 listopada (wspaniały nfz)
Dziś mam 21dc. Lekarak mówi, żę owu nie było, na prawym jajniorze pęcherzyk 20mm, endo 15,8mm.
Czyli pewnie cykl bezowulacyjny, co jest dla mnie zaskoczeniem, bo raczej zawsze jak sprawdzałam miałam owu.
Jeszcze oczywiście przyszło mi do głowy, że pomyliło się lekarce ciałko żółte z pęcherzykiem na jajniku. Płynu w zatoce brak.
Chyba bym wolała żyć w błogiej "świadomości", że miałam owu według apki. A tak to nie wiem nawet co myśleć

Do góry