reklama
Moonstone
Moderator
Wiesz, jak to mowia. Co masz zrobić jutro zrob dzisiajTak czytam tę dyskusję i chyba również powinnam się zapisać na jakiś termin, bo się udzielałam na wydłużonym trialu planowałam jutro, ale mogę nie doczekać
Agnes4312
Moderator
Sikaj, sikaj!Tak czytam tę dyskusję i chyba również powinnam się zapisać na jakiś termin, bo się udzielałam na wydłużonym trialu planowałam jutro, ale mogę nie doczekać
coca
Fanka BB :)
Akurat do testów podchodzę z dużo większa rezerwa, sikam na nie rzadko, bo okres przychodzi o czasie zdaje się, ze chyba zaczynam plamić wiec wszystko w punktWiesz, jak to mowia. Co masz zrobić jutro zrob dzisiaj
Mówiąc, ze mogę nie doczekać miałam na myśli, ze okres mnie uprzedziSikaj, sikaj!
pluto_nova
Moderator
został Ci jeszcze jeden post, więc wykorzystaj go mądrzeTak czytam tę dyskusję i chyba również powinnam się zapisać na jakiś termin, bo się udzielałam na wydłużonym trialu planowałam jutro, ale mogę nie doczekać
Jeśli postanowisz sikać dziś od razu uzupełnię datę o wynik
królowa_kresek😉🙃
To tak jak ja, ale są tu mądrzejsze w tym temacie kolezanki to podpowiedzą co nie co i rozjaśnią.Kurcze, patrzę na te wasze wykresy i póki co dla mnie to jest czarna magia. Obawiam się, że kupię sobie termometr będę mierzyć, a i tak połowy z tego wykresu nie zrozumiem
królowa_kresek😉🙃
Jeszcze 18 dni szans, oby kolejna polowa miesiąca była szcześliwsza.Taki wrzesień do dupy…
królowa_kresek😉🙃
Czyli jednak jest to możliwe o ile ta owulacja jest 5 dzień po stosunku ? A zostałam w sierpniu zbesztana za takie marzeniaU Ciebie to w ogóle niesamowita historia - wyszło na to, że do zapłodnienia doszło dzięki uprawianiu seksu 5 dni przed owu?
coca
Nie postanowię liczę na zrozumienie, osobiście po prostu nie widzę potrzeby, nie jestem fanką częstego testowania w moim przypadkuzostał Ci jeszcze jeden post, więc wykorzystaj go mądrze
Jeśli postanowisz sikać dziś od razu uzupełnię datę o wynik
reklama
pluto_nova
Moderator
wpisuję Cię na dzień jutrzejszy i czekam na meldunek, czy okres przyjdzieNie postanowię liczę na zrozumienie, osobiście po prostu nie widzę potrzeby, nie jestem fanką częstego testowania w moim przypadku
Podziel się: