Podczytywałam cię jednak miałam 2 miesiące nie myślenia o staraniach i pewnie nie doczytałam jak twoje leczenie u Paśnik ? Ja niestety nie dostałam się do niegoLO rany @Zazuu … chcesz to czekaj przeciez taki jest wątek, tak to wyglada i tyle
reklama
Aneczka2021
Fanka BB :)
W jakich dniach mialas brac i jakie dawki? W jakiej porze dnia? To skoro takie zle samopoczucie to nie mogli zmienić na inny lek? Pytam bo ja na chorobowe niestety nie mogę sobie pozwolićTraciłam przytomność albo w najlepszym wypadku omdlewalam z zachowaniem przytomności.
A poziom progesteronu będzie niemiarodajny bo ten lek wychodzi we krwi
Zazuu
W jakich dniach mialas brac i jakie dawki? W jakiej porze dnia? To skoro takie zle samopoczucie to nie mogli zmienić na inny lek? Pytam bo ja na chorobowe niestety nie mogę sobie pozwolić
Brałam po owulacji przez 10 dni.
Na pewno nie każdy tak reaguje. Pewnie mogli zmienić, ale nie czułam potrzeby zanim doszłam od czego to to już kończyłam go brać
DobreMyśli
Szczęśliwa Pęknięta GumkaPierwsza w życiu !
Aneczka2021
Ja ma
Ja mam od dzisiaj brac do dnia miesiaczki (która u mnie zawsze byla wywolywana duphastonem) czyli doktor powiedział ze mam zrobić test 26 września zrobić test i wtedy pomyślimy xo dalej chyba wezme go wieczorem żeby objawy przespaćBrałam po owulacji przez 10 dni.
Na pewno nie każdy tak reaguje. Pewnie mogli zmienić, ale nie czułam potrzeby zanim doszłam od czego to to już kończyłam go brać
Zazuu
Ja ma
Ja mam od dzisiaj brac do dnia miesiaczki (która u mnie zawsze byla wywolywana duphastonem) czyli doktor powiedział ze mam zrobić test 26 września zrobić test i wtedy pomyślimy xo dalej chyba wezme go wieczorem żeby objawy przespać
Nie sądzę bym się na nim doczekała okresu
Aneczka2021
Z tego co czytalam okres jest po odlozeniu, poczekam zrobię test 26 września jak negatyw to pójdę lub zadzwonie tak 28 września niech podejmnie decyzje o odlozeniu żeby niepotrzebnie cykl nie wydłużać... Chociaż mówią ze biorąc duphaston nie dostanie sie okres a ja bralam wtedy też do czasu miesiączki q ciąży nie bylam i dostalam właśnie w trakcie braniaNie sądzę bym się na nim doczekała okresu
Zazuu
Z tego co czytalam okres jest po odlozeniu, poczekam zrobię test 26 września jak negatyw to pójdę lub zadzwonie tak 28 września niech podejmnie decyzje o odlozeniu żeby niepotrzebnie cykl nie wydłużać... Chociaż mówią ze biorąc duphaston nie dostanie sie okres a ja bralam wtedy też do czasu miesiączki q ciąży nie bylam i dostalam właśnie w trakcie brania
Generalnie szkoły są różne i przypadki różne. Ja jestem przeciwnikiem i moja ginekolog również wydłużania sobie cyklu bez sensu. 10 dpo beta i jak nic nie drgnie to odstawiam
Aneczka2021
Pozne zagniezdzenie też nie wróży dobrze wiec rozumiem cie. To moze w niedzielę zrobię test 26 września, w poniedziałek bete żeby miec pewność bo lekarzowi sikanca nie pokaże a we wtorek pójdę do niego niech decydujeGeneralnie szkoły są różne i przypadki różne. Ja jestem przeciwnikiem i moja ginekolog również wydłużania sobie cyklu bez sensu. 10 dpo beta i jak nic nie drgnie to odstawiam
reklama
Zazuu
Pozne zagniezdzenie też nie wróży dobrze wiec rozumiem cie. To moze w niedzielę zrobię test 26 września, w poniedziałek bete żeby miec pewność bo lekarzowi sikanca nie pokaże a we wtorek pójdę do niego niech decyduje
Tak też jestem przewrażliwiona na punkcie późnego zagnieżdżenia więc tym bardziej nie chce zwiększać ryzyka
Podziel się: