reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Dziewczyny, mam przyjmować w tym cyklu miovelia nac od 3 dnia cyklu przez 5 dni po 3 tabletki na dzień. 8 i 10 września miałam jednorazowe jasnoróżowe plamienia w środku dnia. Wczoraj wieczorem dostałam plamienia mocniejszego, w nocy już @ ale bardzo skąpa, dziś też skąpo, na tyle skąpo, że tylko po skorzystaniu z toalety na papierze jest krew, wkładka czysta (@ spóźniła mi się 2 tygodnie), od piątku do wczoraj sporo stresu miałam. Zawsze miałam bardzo obfite i bolesne @, a teraz zero bólu. Pytanie mam do Was czy ten cykl odpuścić czy zacząć brać tą miovelia nac i kiedy? Liczyć @ od wczoraj czy od dziś, skoro w nocy z 11/12 września dostałam? Lekarza mam dopiero 22.09 także nie wiem czy czekać na USG czy jest wszystko ok przez to, że @ spóźniła mi się 2 tygodnie czy zacząć brać miovelia. Jak myślicie?

reklama
Dziewczyny, mam przyjmować w tym cyklu miovelia nac od 3 dnia cyklu przez 5 dni po 3 tabletki na dzień. 8 i 10 września miałam jednorazowe jasnoróżowe plamienia w środku dnia. Wczoraj wieczorem dostałam plamienia mocniejszego, w nocy już @ ale bardzo skąpa, dziś też skąpo, na tyle skąpo, że tylko po skorzystaniu z toalety na papierze jest krew, wkładka czysta (@ spóźniła mi się 2 tygodnie), od piątku do wczoraj sporo stresu miałam. Zawsze miałam bardzo obfite i bolesne @, a teraz zero bólu. Pytanie mam do Was czy ten cykl odpuścić czy zacząć brać tą miovelia nac i kiedy? Liczyć @ od wczoraj czy od dziś, skoro w nocy z 11/12 września dostałam? Lekarza mam dopiero 22.09 także nie wiem czy czekać na USG czy jest wszystko ok przez to, że @ spóźniła mi się 2 tygodnie czy zacząć brać miovelia. Jak myślicie?
A robiłaś test?

Czyli nie warto robić progesteronu? A szkoda bo tym razem bardzo mnie ciekawi poziom. Co sie dzialo ze sie tak czułaś?

Traciłam przytomność albo w najlepszym wypadku omdlewalam z zachowaniem przytomności.
A poziom progesteronu będzie niemiarodajny bo ten lek wychodzi we krwi

reklama
Chyba dobrze pamiętam, byłyśmy razem na grupie Wrześniowe mamy 2022 ;) niestety nie było nam dane zostać tam do końca.
Tak, niestety tak...

To skoro już się odezwałam, to może się ujawnię :) Czytam w miarę na bieżąco, nadrabiam, ale zwykle nie mam za dużo czasu żeby się często odzywać :)
Staramy się 2 lata, 2 poronienia zatrzymane, dzieci do tej pory brak. Niedawno pojawiła mi się IO i hiperinsulinemia oraz jestem już po wyrównaniu początkowo hiperprolaktynemii czynnościowej a później już na czczo też była wywalona w kosmos, biorę dawki podtrzymujące. @pluto_nova ,można mnie wpisać profilaktycznie 21.09 :)

Do góry