reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Dziewczyny, mam przyjmować w tym cyklu miovelia nac od 3 dnia cyklu przez 5 dni po 3 tabletki na dzień. 8 i 10 września miałam jednorazowe jasnoróżowe plamienia w środku dnia. Wczoraj wieczorem dostałam plamienia mocniejszego, w nocy już @ ale bardzo skąpa, dziś też skąpo, na tyle skąpo, że tylko po skorzystaniu z toalety na papierze jest krew, wkładka czysta (@ spóźniła mi się 2 tygodnie), od piątku do wczoraj sporo stresu miałam. Zawsze miałam bardzo obfite i bolesne @, a teraz zero bólu. Pytanie mam do Was czy ten cykl odpuścić czy zacząć brać tą miovelia nac i kiedy? Liczyć @ od wczoraj czy od dziś, skoro w nocy z 11/12 września dostałam? Lekarza mam dopiero 22.09 także nie wiem czy czekać na USG czy jest wszystko ok przez to, że @ spóźniła mi się 2 tygodnie czy zacząć brać miovelia. Jak myślicie?

reklama
Dziewczyny, mam przyjmować w tym cyklu miovelia nac od 3 dnia cyklu przez 5 dni po 3 tabletki na dzień. 8 i 10 września miałam jednorazowe jasnoróżowe plamienia w środku dnia. Wczoraj wieczorem dostałam plamienia mocniejszego, w nocy już @ ale bardzo skąpa, dziś też skąpo, na tyle skąpo, że tylko po skorzystaniu z toalety na papierze jest krew, wkładka czysta (@ spóźniła mi się 2 tygodnie), od piątku do wczoraj sporo stresu miałam. Zawsze miałam bardzo obfite i bolesne @, a teraz zero bólu. Pytanie mam do Was czy ten cykl odpuścić czy zacząć brać tą miovelia nac i kiedy? Liczyć @ od wczoraj czy od dziś, skoro w nocy z 11/12 września dostałam? Lekarza mam dopiero 22.09 także nie wiem czy czekać na USG czy jest wszystko ok przez to, że @ spóźniła mi się 2 tygodnie czy zacząć brać miovelia. Jak myślicie?
A robiłaś test?

Czyli nie warto robić progesteronu? A szkoda bo tym razem bardzo mnie ciekawi poziom. Co sie dzialo ze sie tak czułaś?

Traciłam przytomność albo w najlepszym wypadku omdlewalam z zachowaniem przytomności.
A poziom progesteronu będzie niemiarodajny bo ten lek wychodzi we krwi

reklama
Chyba dobrze pamiętam, byłyśmy razem na grupie Wrześniowe mamy 2022 ;) niestety nie było nam dane zostać tam do końca.
Tak, niestety tak...

To skoro już się odezwałam, to może się ujawnię :) Czytam w miarę na bieżąco, nadrabiam, ale zwykle nie mam za dużo czasu żeby się często odzywać :)
Staramy się 2 lata, 2 poronienia zatrzymane, dzieci do tej pory brak. Niedawno pojawiła mi się IO i hiperinsulinemia oraz jestem już po wyrównaniu początkowo hiperprolaktynemii czynnościowej a później już na czczo też była wywalona w kosmos, biorę dawki podtrzymujące. @pluto_nova ,można mnie wpisać profilaktycznie 21.09 :)

Do góry