reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Dlaczego? Przecież najpierw pytałam @Lubiekluskikladzione i zaraz Ciebie, myślę, że nie trzeba tu szukać drugiego dna. @Lubiekluskikladzione potwierdzi, że tak samo się jej pytałam jak się udzielała o wpis na testowanie, ale wtedy czekała na owulację, bo nie była pewna kiedy i czy będzie, więc jak już się wszystko wyjaśniło to zapytałam o termin i od razu zapytałam też Ciebie

Moje nie na miejscu bo ja się wbiłam bez żadnej informacji

reklama
Moje nie na miejscu bo ja się wbiłam bez żadnej informacji
Myśle, ze jeśli chodzi o wątki kreskowe to dużo dziewczyn niestety przechodzi na nie z miesiąca na miesiąc i już się kojarzy ale jak przychodzi ktoś nowy to się wita i pisze ogólnie o sobie i się zapisuje. Niektórzy wiedza, kto to Zazuu a inni nie wiec mogą nie ogarniać do końca. Bo tak jak mówię na początku każdy się jakoś przedstawiał i opisywał sytuacje

Myśle, ze jeśli chodzi o wątki kreskowe to dużo dziewczyn niestety przechodzi na nie z miesiąca na miesiąc i już się kojarzy ale jak przychodzi ktoś nowy to się wita i pisze ogólnie o sobie i się zapisuje. Niektórzy wiedza, kto to Zazuu a inni nie wiec mogą nie ogarniać do końca. Bo tak jak mówię na początku każdy się jakoś przedstawiał i opisywał sytuacje

Myślę, że już wystarczająco obgadałyśmy temat. Błąd naprawiłam i już więcej nie bardzo mam się jak kajać 😂😅
Mogę ewentualnie poczekać z odzywaniem się do października żeby było prawilnie 😂😂😂

reklama
Do góry