reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
No właśnie dawać tu pozytywne testy! ⏸⏸⏸ Coś mało tych butelek na naszej wrześniowej liście.
A swoją drogą dzięki tym listom widzimy czarno na białym jak to "łatwo" jest w tych czasach zajść i jeszcze utrzymać ciążę. Zanim pojawiłam się na forum nie zdawałam sobie sprawy ze skali problemu.
Dokładnie, kiedyś człowiek myślał, że wystarczy jedno podejście, byleby wiedzieć, kiedy przypadają dni płodne...

Dokładnie, kiedyś człowiek myślał, że wystarczy jedno podejście, byleby wiedzieć, kiedy przypadają dni płodne...
Parę podejść i jest, prawda? Wielkie mi co... A jak nie uda się przez pół roku to pojedźcie na wakacje i wyluzujcie :p Poniekąd zazdroszczę osobom, które w to wierzą, bo mają jednak lżejszą psychikę podczas starań.

Swoją drogą widzę tu sporo takich co nie testują więc nie sądziłam, że w cyklu bez seksu w okresach okołoowulacyjnych trzeba się zapisać żeby móc się udzielać 😎
Ja zapisana nie jestem, więc się do tej pory nie udzielałam bo mi głupio, poza tym mam mało czasu żeby na bieżąco merytorycznie odpisywać, ale często nadrabiam żeby być na bieżąco i wiedzieć co się dzieje w kolejnym miesiącu testowania :)

Ja zapisana nie jestem, więc się do tej pory nie udzielałam bo mi głupio, poza tym mam mało czasu żeby na bieżąco merytorycznie odpisywać, ale często nadrabiam żeby być na bieżąco i wiedzieć co się dzieje w kolejnym miesiącu testowania :)
Chyba dobrze pamiętam, byłyśmy razem na grupie Wrześniowe mamy 2022 ;) niestety nie było nam dane zostać tam do końca.

reklama
Myślę, że tylko mój brak testowania był nie na miejscu 😂😜
Dlaczego? Przecież najpierw pytałam @Lubiekluskikladzione i zaraz Ciebie, myślę, że nie trzeba tu szukać drugiego dna. @Lubiekluskikladzione potwierdzi, że tak samo się jej pytałam jak się udzielała o wpis na testowanie, ale wtedy czekała na owulację, bo nie była pewna kiedy i czy będzie, więc jak już się wszystko wyjaśniło to zapytałam o termin i od razu zapytałam też Ciebie

Do góry