Króliczek2610
Fanka BB :)
wszystkim Wam się musi udać, bo mam dość wpisywania - wolę wpisywać
No coś ta lista czerwona się zrobiła trzeba ją zapełnić
Żeby to takie proste było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wszystkim Wam się musi udać, bo mam dość wpisywania - wolę wpisywać
Swoją drogą widzę tu sporo takich co nie testują więc nie sądziłam, że w cyklu bez seksu w okresach okołoowulacyjnych trzeba się zapisać żeby móc się udzielać
mało kto rozumie swoje pierwsze wykresy, ale od tego tu jesteśmy, żeby pomócKurcze, patrzę na te wasze wykresy i póki co dla mnie to jest czarna magia. Obawiam się, że kupię sobie termometr będę mierzyć, a i tak połowy z tego wykresu nie zrozumiem
a dostałaś ten okres w końcu? Czy jeszcze czekasz?Witam jesteśmy po pierwszych badaniach mojego Pana i mysle ze jest ok TSH-1.83. Prolaktyna leciutko ponad normę ale mysle że też jest ok. Prolaktyna 16.77
jeszcze czekam w środę mam odstawić luteinę.a dostałaś ten okres w końcu? Czy jeszcze czekasz?
Och, brakuje moich śmieszków ze starego i głupich pytań?dawno też @Doktur_M sie nie odzywała
a skąd takie wnioski, że bezowu? Byłaś u gina?Och, brakuje moich śmieszków ze starego i głupich pytań?
Miałam tygodniową wizytację teściów to trochę nie bardzo miałam jak nadrobić forumową lekturę, musiałam udowodnić, że nie żyjemy jak zwierzęta Raczej miałam bezowulacyjny cykl, więc wątpię w fajerwerki na testowaniu.
a czemu myślisz, że był bezowulacyjny?Och, brakuje moich śmieszków ze starego i głupich pytań?
Miałam tygodniową wizytację teściów to trochę nie bardzo miałam jak nadrobić forumową lekturę, musiałam udowodnić, że nie żyjemy jak zwierzęta Raczej miałam bezowulacyjny cykl, więc wątpię w fajerwerki na testowaniu.
U Ciebie to w ogóle niesamowita historia - wyszło na to, że do zapłodnienia doszło dzięki uprawianiu seksu 5 dni przed owu?Ja dzisiaj robiłam betę i jest całkiem ładna - 980 czyli duszek nie był duszkiem
Ale nie zdążyłam się tym razem wpisać na listę !