pluto_nova
Moderator
będzie miała wpisane dwa razy! Podziel sięJest jak noc kreska!!!! Idziesz na betę?
A nieprawda bo @Kylyyy1408 jest sierpniowa kreska! Tylko mi nasciemniala zeby juz wpisac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
będzie miała wpisane dwa razy! Podziel sięJest jak noc kreska!!!! Idziesz na betę?
A nieprawda bo @Kylyyy1408 jest sierpniowa kreska! Tylko mi nasciemniala zeby juz wpisac
Moze byc dzielonebędzie miała wpisane dwa razy! Podziel się
Nie, tak na wytrawnie z parówką z chorizojesz naleśnika z ketchupem? Ale takiego słodkiego?
No dlatego zapytałam czy słodkiegoA to ja tez jem z nalesniki z serem żółtym i ketchupem ale nie daje cukru do ciasta i roboe albo na słodko albo na wytrawnie
Ja tezA to ja tez jem z nalesniki z serem żółtym i ketchupem ale nie daje cukru do ciasta i roboe albo na słodko albo na wytrawnie
Tak tak, zrobięO matko !!!!!!
Widzę to... jest różowe ... malo mi tel nie wpadł w nalesnika z ketchupem jesssssuuuuuu co za zamknięcie sierpnia z przytupem.... oczywiście robisz jutro betę? Po cichu gratuluję
Nie sciemnialam przyrzekam ! Ale mam ogromna nadzieje, ze ta kropelka się wymaże !Jest jak noc kreska!!!! Idziesz na betę?
Juz jej tam nie maNie sciemnialam przyrzekam ! Ale mam ogromna nadzieje, ze ta kropelka się wymaże !
Wszyscy o nim slyszeli i wreszcie jedna z nas doswiadczyłaJuz jej tam nie ma
To najwidoczniej to mityczne plamienie implantacyjne cie dopadło
Bardziej dopadł mnie szok związany z progesteronem. Tak jak gdzies już pisałam w 23dc wynosił 13,6 wiec byłam pewna, ze już po owulacji i to ładnych pare dni. Ale w 26dc czułam dopiero ogromny promieniujący ból jajnika i szczyt śluzu, dzialane było i ( boje się to wręcz mówić ) najwidoczniej owulacja była dopiero wtedy, a w labo się pomylili z tym progiem bo innej opcji nie widzę Dlatego, jutro podjade na betę do innego labolatorium by uniknąć jakiejś pomyłkiJuz jej tam nie ma
To najwidoczniej to mityczne plamienie implantacyjne cie dopadło