Hope99
Fanka BB :)
Jeśli za wcześnie na test to i za wcześnie na objawy ciążowe.Nie za wczesnie ten test?
Do okresu jeszcze trochę, 18 powinnam dostac:/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli za wcześnie na test to i za wcześnie na objawy ciążowe.Nie za wczesnie ten test?
Pozwolę sobie wrzucić jak wyglądały moje testy owulacyjne w tym cyklu. Jak widzisz- nawet z praktycznie białego może się zrobić szybko ciemny a później też szybko zrobić jasny więc testując jeden raz dziennie czasami można przegapić.
Nie za wczesnie ten test?
Ja właśnie stwiedzialam, że też dokupię tych testów faktycznie czasami robiąc jeden w ciągu dnia można przegapić ten momentU mnie od poniedziałku jasne są dziś odrobinkę ciemniejszy, testuje 3 razy dnia, czekam na owu wg kalendarza ma być dziś/ jutro a wg flo wczoraj była także z objawów jakie mam to owu będzie może w niedzielę albo i dalej chyba że testy nagle ściemnieją i oby bo mam tylko 2 jeszcze
Mąż obiecał że kupi po pracy ale jak go znam to zapomni albo znowu będą braki w aptekach ...
Spójrz, tak u mnie wyglądał cykl w styczniu. Niestety nie mam innych cykli kiedy wstawiałam prawie wszystkie testy wiec pokazuje stary. W dniach kiedy nie były wstawiane testy były poprostu zupełnie białe i nie mogłam tego złapać na zdj. Widzisz jak często były kreski a nagle były jaśniejsze?U mnie od poniedziałku jasne są dziś odrobinkę ciemniejszy, testuje 3 razy dnia, czekam na owu wg kalendarza ma być dziś/ jutro a wg flo wczoraj była także z objawów jakie mam to owu będzie może w niedzielę albo i dalej chyba że testy nagle ściemnieją i oby bo mam tylko 2 jeszcze
Mąż obiecał że kupi po pracy ale jak go znam to zapomni albo znowu będą braki w aptekach ...
Spójrz, tak u mnie wyglądał cykl w styczniu. Niestety nie mam innych cykli kiedy wstawiałam prawie wszystkie testy wiec pokazuje stary. W dniach kiedy nie były wstawiane testy były poprostu zupełnie białe i nie mogłam tego złapać na zdj. Widzisz jak często były kreski a nagle były jaśniejsze?
U mnie w tym cyklu w styczniu owulacja się przesunęła i była dopiero w 23 dniu cyklu (miałam USG dzień po piku dlatego wiem, że była) dlatego tak dużo testów poszło.Oj muszę dokupić testów
W przyszłym miesiącu kupuje 50
Ja się trochę martwiłam że 15dc a testy jasne jak nie wiem co ... W premom pokazuje 0.2 wynik....
Ale pewnie będzie później owu i dlatego... O ile będzie
Zużyłam już 15 testów a gdzie tam koniec
Beta 181 czyli rośnie :/ proga jeszcze nie ma... Mam nadzieję, że da się to lekami ogarnąć a nie operacyjnie.. Gdzie tam 19.30