Hope99
Fanka BB :)
Tak wiem, chodzi mi tylko o to, że u mnie w sumie to by miało jakiś sens bo przez długą fazę jeśli bym nie robiła testów to ten mój okres wcale nie musiałby się spóźniać za bardzo żeby móc to probować wnioskować po temperaturze.Nawet w przypadku 15 dniowej fazy ten 16 dzień wysokich temperatur to już szansa na "coś". Co oczywiście nie znaczy, że na milion procent jest się w ciąży. Chodzi po prostu o to, że dopiero wtedy mozna na wykresie temperatur doszukiwać się czegokolwiek związanego z ciążą.
Ja na przykład miałam przepiękny wykres chyba w pierwszym cyklu mierzenia temperatur... No napalilam się jak rolnik na dotacje. Ciąży nie było oczywiście Zobacz załącznik 1441547 Zobacz załącznik 1441547 Zobacz załącznik 1441547
Ale ja mierzyć temperatury raczej nie będę póki co bo z moją pracą i nieregularnym snem to bez sensu bo byłyby góry i doliny chociaż wiem, że u mnie w drugiej fazie temperatury są dużo wyższe niż w pierwszej więc w sumie problemu z odczytaniem wykresu bym nie miała raczej.