E
eag
Gość
Będę dawać na bieżąco znać.. To jakiś kurła obłęd wrrr...to daj znać co powiedział lekarz, niech tam wszystko dobrze zobaczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będę dawać na bieżąco znać.. To jakiś kurła obłęd wrrr...to daj znać co powiedział lekarz, niech tam wszystko dobrze zobaczy
Masakra jakas.. no progesteron 1,80 także dupa blada
Dzięki wielkie! Przynajmniej wiem jak to wszystko może wyglądać uffBardzo mi przykro, że musisz to przeżywać. Doskonale wiem co czujesz. Jedyne co teraz możesz zrobić to zadbać o siebie kontrolując przyrosty, robiąc usg i po prostu czekając.
Przy takim progesteronie prawdopodobnie jutro, pojutrze czeka Cię kolejne krwawienie. Przynajmniej ja tak miałam.
Jeśli beta będzie rosła to jest szansa, że już przy wartościach typu 500/600 uda się zobaczyć jakieś nieprawidłowości.
U mnie beta doskoczyła do niecałych 400 i zaczęła spadać. Baaaaaaaaaaaardzo długo i mozolnie ale spadała
Masz może pcos?Spójrz, tak u mnie wyglądał cykl w styczniu. Niestety nie mam innych cykli kiedy wstawiałam prawie wszystkie testy wiec pokazuje stary. W dniach kiedy nie były wstawiane testy były poprostu zupełnie białe i nie mogłam tego złapać na zdj. Widzisz jak często były kreski a nagle były jaśniejsze?
Ale przesłanka o zagrożeniu życia matki i czynie zabronionym jest dalej aktualna. Wiec jeśli maja pewnosc ze dziecko jest martwe i zagraża to matce to muszą działać - inaczej popełniają przestępstwo i narażają się na odpowiedzialność.Właśnie ja nie wiem jak to kurde jest w tym kraju teraz. Moja kuzynka jest położna, uwielbiała swoja pracę, ale teraz mówi że lekarze boją się cokolwiek podać pacjentce która roni lub nosi martwe dziecko bo boją się tego prawa antyaborcyjnego.
Masz może pcos?Spójrz, tak u mnie wyglądał cykl w styczniu. Niestety nie mam innych cykli kiedy wstawiałam prawie wszystkie testy wiec pokazuje stary. W dniach kiedy nie były wstawiane testy były poprostu zupełnie białe i nie mogłam tego złapać na zdj. Widzisz jak często były kreski a nagle były jaśniejsze?
Poniekąd. Mam jeden policystyczny jajnik i wszystkie inne objawy wskazujące na pcos poza AMH które mam za niskie a nie za wysokie.Masz może pcos?
Koniecznie daj znać po.Dziś na 19.30 mam wizytę