reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Masakra jakas.. no progesteron 1,80 także dupa blada

Bardzo mi przykro, że musisz to przeżywać. Doskonale wiem co czujesz. Jedyne co teraz możesz zrobić to zadbać o siebie kontrolując przyrosty, robiąc usg i po prostu czekając.
Przy takim progesteronie prawdopodobnie jutro, pojutrze czeka Cię kolejne krwawienie. Przynajmniej ja tak miałam.
Jeśli beta będzie rosła to jest szansa, że już przy wartościach typu 500/600 uda się zobaczyć jakieś nieprawidłowości.
U mnie beta doskoczyła do niecałych 400 i zaczęła spadać. Baaaaaaaaaaaardzo długo i mozolnie ale spadała

Bardzo mi przykro, że musisz to przeżywać. Doskonale wiem co czujesz. Jedyne co teraz możesz zrobić to zadbać o siebie kontrolując przyrosty, robiąc usg i po prostu czekając.
Przy takim progesteronie prawdopodobnie jutro, pojutrze czeka Cię kolejne krwawienie. Przynajmniej ja tak miałam.
Jeśli beta będzie rosła to jest szansa, że już przy wartościach typu 500/600 uda się zobaczyć jakieś nieprawidłowości.
U mnie beta doskoczyła do niecałych 400 i zaczęła spadać. Baaaaaaaaaaaardzo długo i mozolnie ale spadała
Dzięki wielkie! Przynajmniej wiem jak to wszystko może wyglądać uff

Właśnie ja nie wiem jak to kurde jest w tym kraju teraz. Moja kuzynka jest położna, uwielbiała swoja pracę, ale teraz mówi że lekarze boją się cokolwiek podać pacjentce która roni lub nosi martwe dziecko bo boją się tego prawa antyaborcyjnego.
Ale przesłanka o zagrożeniu życia matki i czynie zabronionym jest dalej aktualna. Wiec jeśli maja pewnosc ze dziecko jest martwe i zagraża to matce to muszą działać - inaczej popełniają przestępstwo i narażają się na odpowiedzialność.
Ale doskonale rozumiem, czemu dopóki dziecko jest żywe czekają

reklama
A powiedzcie mi jak to jest z cp, jeśli powiedzmy ta ciąża w jajowodzie byłby żywa to oni nie mogą jej usunąć? Bo jest żywa?

Do góry