Hope99
Fanka BB :)
Ja mam fazę lutealną 15 dniową więc u mnie co najwyżej byłby dzień okresu lub spóźnienia.. U każdego już wtedy będzie okres dlatego dopiero wtedy temperatura może coś powiedzieć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam fazę lutealną 15 dniową więc u mnie co najwyżej byłby dzień okresu lub spóźnienia.. U każdego już wtedy będzie okres dlatego dopiero wtedy temperatura może coś powiedzieć
a teraz mam 1.079 po 2 miesiacach.A jakie miałaś TSH że aż taka duża dawka?
Ja tak Ciebie wypytuje bo jedziemy na podobnym wózku
A tam gadasz, po ilości serduszek z Twojego wykresu to ja zakładam, że do menopauzy to Ty masz jeszcze z jakieś 30 latChyba ja powinnam taki zrobic
Moja sfazowała w tym cyklu, także nie wiem, ile wynosi, @ ponoć 19.09 albo ewentualnie 23.09.Ja mam fazę lutealną 15 dniową więc u mnie co najwyżej byłby dzień okresu lub spóźnienia.
spoko mam to samo co Ty,ale test dzisiejszy biały ... wiec nie testuje juz i probuje w nastepnym cyklu wiec na mnie juz z gory mozecie dacSkoro dzisiaj był dzień na dramy, to ja zarzucę lekką dramą.
Kupiłam test ciążowy, bo cycki mi spuchły, i tak je zaczynam lekko czuć, pojawiły się na nich niebieskie żyłki(tak jak miałam w ciąży), poza tym byłam mokra kilka dni po owulacji w sumie nadal jestem, no i kłucie jajników i pierdzenie.
Pierdzę strasznie. Czasem w pracy wkurzam się, że ktoś jest obok, bo pierdnąć nie mogę swobodnie.
Tak, wiem, że jak baba chce być w ciąży, to nawet jak ją mały palec u stopy boli, to podciągnie to pod objawy
@ ma przyjść we wtorek, teraz jestem w 23 dc, czyli na typowo okresowe objawy za wcześnie (przynajmniej u mnie), a na test w sumie też za wcześnie.
Aaa, Rossmann to zdziercy- Pinki mają za 13,49.
Faza lutealna jest zazwyczaj stała więc można sprawdzić ją na podstawie np poprzednich cykli jeśli miałaś kiedyś monitoring i wiesz kiedy była owulacja. Ewentualnie jak ktoś robi testy owulacyjne to można sprawdzić długość fazy od piku LH do pierwszego dnia miesiączki- też powinna być w miarę stała.Moja sfazowała w tym cyklu, także nie wiem, ile wynosi, @ ponoć 19.09 albo ewentualnie 23.09.
Ja mam fazę lutealną 15 dniową więc u mnie co najwyżej byłby dzień okresu lub spóźnienia.
testy nie muszą ciemnieć z dnia na dzień. Mogą jaśniec i ciemnieć jak im się podoba. Pik może wyskoczyć znienackaU mnie testy owulacyjne zamiast ciemnieć z dnia na dzień, to jaśnieją
Wiem, wiem Mam totalny luz do tego, bo wiem, że pęcherzyki rosnątesty nie muszą ciemnieć z dnia na dzień. Mogą jaśniec i ciemnieć jak im się podoba. Pik może wyskoczyć znienacka