królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Yyyyy nie wiem jaki komentarz bylby odpowiedni....Wiecie co wczoraj tak się wkurw.... i pokłóciłam na męża że w tym cyklu nawet patykiem mnie nie dotknie!
Ja przyszykowana świece się palą, ja pachnąca uśmiechnięta leżę na łóżeczku czekam na królewicza, a ten przyszedł wziął telefon i siedzi i ogląda jakieś pierdoły... no dobra niech sobie poogląda i działamy .... A tu!!! Odłożył telefon odwrócił się dupskiem i śpi!!!
O ja prd... wstałam zgasilam świeczki i mówię że się starałam a ten nie docenił
... A ten z tekstem że nie zauważył ... No pięknie!!! Jak można nie zauważyć tyłu świeczek??? No ja się pytam!!! Tym bardziej że sam po kolacji mówił że będzie bo wie że zbliża się owulacja. Wsiadłam w samochód i jeździłam do 1, wracam a ten tv ogląda jak gdyby się nic nie stało.
U mnie to juz tyle tego **piep...nia** było, ze nie owijam w bawełnę i mowię wprost.... **idziemy na seks, tyle tego było, ze szkoda się poddać pod koniec, jeśli by ta owu faktycznie się przesunęła** i idzie, zwlaszcza, ze ten seks jest teraz fajniejszy niz w środku cyklu i wie, że zaraz @ i co najmniej 4 dni nic nie będzie, bo nie chce mi się brudzić