reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Ok, zakończmy ten temat, bo zaczyną sie tu tworzyć ciekawe historie.

Napisałam, że od stawiania diagnoz jest lekarz bo on za nie odpowiada prawnie i dalej to podtrzymuje.

A tutaj sie zaczynaja tworzyć bajkowe historie, ze ze przez moje podejście depresja jest lekceważona czy że psycholog nie jest niczym złym. Fantazja, ktorej mimo wszystko nie zazdroszcze.

Czasem warto z siebie cos wyrzucic, oczyscic atmosferę i wszystko się naturalnie ulozy dobrze.

No to jak ja mu zaczęłam mówić co mi leży na sercu to jak zwykle że sobie wymyślam, że tak nie jest ale oczywiście wiem lepiej niż on itd bo on pracuje ja siedzę w domu, ale jak chciałam iść do pracy to nie bo on dziecka nie odda do żłobka do obcych, a rodzice z nim nie zostaną bo nie mogą, teraz sam namawia na drugie dziecko, ... ale ja zawsze ok 2 tyg przed okresem czyli w okresie owulacji jestem nerwowa, o byle co się wkurzam. Po kilku dniach już aniołek ze mnie ... Ja tęsknię za tym jak to było wcześniej, że się starał, zaczynał sam z siebie grę wstępną a teraz to na szybko wszystko. I najlepiej jakbym to ja zaczynała

Ok, zakończmy ten temat, bo zaczyną sie tu tworzyć ciekawe historie.

Napisałam, że od stawiania diagnoz jest lekarz bo on za nie odpowiada prawnie i dalej to podtrzymuje.

A tutaj sie zaczynaja tworzyć bajkowe historie, ze ze przez moje podejście depresja jest lekceważona czy że psycholog nie jest niczym złym. Fantazja, ktorej mimo wszystko nie zazdroszcze.
Nikt tu nie stawia diagnoz. Radzimy iść na konsultacje do psychologa i diagnozę postawi on :)

reklama
Do góry