asiasiasia
Fanka BB :)
Dobra spekulujcie ile sobie tam chcecie na moj temat. Nie bede juz wam glowy zabracac. Siedze i czekam na bete wszystko sie okaze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to dawaj, która pierwsza napisze pode mną komentarz zajdzie w tym cykluWeź jeszcze trochę pozarażaj
ja!No to dawaj, która pierwsza napisze pode mną komentarz zajdzie w tym cyklu
Hokus pokus
Czasem warto z siebie cos wyrzucic, oczyscic atmosferę i wszystko się naturalnie ulozy dobrze.
nikt nie spekuluje, wyluzuj. Piszesz coś publicznie na wątku więc komentujemy, na tym polega forum. Zrobisz betę i będziesz miała jasnośćDobra spekulujcie ile sobie tam chcecie na moj temat. Nie bede juz wam glowy zabracac. Siedze i czekam na bete wszystko sie okaze.
Gratulacje
Nikt tu nie stawia diagnoz. Radzimy iść na konsultacje do psychologa i diagnozę postawi onOk, zakończmy ten temat, bo zaczyną sie tu tworzyć ciekawe historie.
Napisałam, że od stawiania diagnoz jest lekarz bo on za nie odpowiada prawnie i dalej to podtrzymuje.
A tutaj sie zaczynaja tworzyć bajkowe historie, ze ze przez moje podejście depresja jest lekceważona czy że psycholog nie jest niczym złym. Fantazja, ktorej mimo wszystko nie zazdroszcze.
Daj znac, ja czekam na wynik.Dobra spekulujcie ile sobie tam chcecie na moj temat. Nie bede juz wam glowy zabracac. Siedze i czekam na bete wszystko sie okaze.