reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
czy czytałaś posty? Przecież pisała, że była u ginekologa i internisty i wg nich wszystko jest ok. Ma porobione podstawowe badania i tam też jest wszystko ok, dlatego @Bibi89 napisała o zdrowiu psychicznym
Wiecie co ? Jesli jestem calkiem zdrowa i nie jestem w ciazy. To dla wlasnego dobra pojde do psychologa. Nie boje sje go. Ale ja gdzies podswiadomie cos czuje. Jesli mialabym owulacje dopiero w 23 dc to moglabym byc dopiero w 3 tyg ciazy. Ale.to sie dzis okaze przy becie.

Ja myślę że u mnie to oszusty jednak 🤦‍♀️ zamówiłam jeszcze jakieś nordtest, mają być jutro
IMG20220908060651.jpg

Wiecie co wczoraj tak się wkurw.... i pokłóciłam na męża że w tym cyklu nawet patykiem mnie nie dotknie!
Ja przyszykowana świece się palą, ja pachnąca uśmiechnięta leżę na łóżeczku czekam na królewicza, a ten przyszedł wziął telefon i siedzi i ogląda jakieś pierdoły... no dobra niech sobie poogląda i działamy .... A tu!!! Odłożył telefon odwrócił się dupskiem i śpi!!!
O ja prd... wstałam zgasilam świeczki i mówię że się starałam a ten nie docenił
... A ten z tekstem że nie zauważył ... No pięknie!!! Jak można nie zauważyć tyłu świeczek??? No ja się pytam!!! Tym bardziej że sam po kolacji mówił że będzie🔥🔥🔥 bo wie że zbliża się owulacja. Wsiadłam w samochód i jeździłam do 1, wracam a ten tv ogląda jak gdyby się nic nie stało.

reklama
Do góry