reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
czy czytałaś posty? Przecież pisała, że była u ginekologa i internisty i wg nich wszystko jest ok. Ma porobione podstawowe badania i tam też jest wszystko ok, dlatego @Bibi89 napisała o zdrowiu psychicznym
Wiecie co ? Jesli jestem calkiem zdrowa i nie jestem w ciazy. To dla wlasnego dobra pojde do psychologa. Nie boje sje go. Ale ja gdzies podswiadomie cos czuje. Jesli mialabym owulacje dopiero w 23 dc to moglabym byc dopiero w 3 tyg ciazy. Ale.to sie dzis okaze przy becie.

Ja myślę że u mnie to oszusty jednak 🤦‍♀️ zamówiłam jeszcze jakieś nordtest, mają być jutro
IMG20220908060651.jpg

Wiecie co wczoraj tak się wkurw.... i pokłóciłam na męża że w tym cyklu nawet patykiem mnie nie dotknie!
Ja przyszykowana świece się palą, ja pachnąca uśmiechnięta leżę na łóżeczku czekam na królewicza, a ten przyszedł wziął telefon i siedzi i ogląda jakieś pierdoły... no dobra niech sobie poogląda i działamy .... A tu!!! Odłożył telefon odwrócił się dupskiem i śpi!!!
O ja prd... wstałam zgasilam świeczki i mówię że się starałam a ten nie docenił
... A ten z tekstem że nie zauważył ... No pięknie!!! Jak można nie zauważyć tyłu świeczek??? No ja się pytam!!! Tym bardziej że sam po kolacji mówił że będzie🔥🔥🔥 bo wie że zbliża się owulacja. Wsiadłam w samochód i jeździłam do 1, wracam a ten tv ogląda jak gdyby się nic nie stało.

reklama
Do góry