reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Czytałam, czytałam tez ze mimo to złe się czuje. Żeby stwierdzić hipochondrię nie wystarcza podstawowe badania.
Moja siostra umarła na raka jajnika 2 lata temu. Tez słyszała, ze powinna się na terapie udać, bo w usg było czysto, mimo bolących jajników. A podstawowe wyniki badań były w porządku.
Od stawiania diagnoz jest lekarz, a przy bólu fizycznym szuka się odpowiedniego do skutku. I to jest na pierwszym miejscu PRZY BÓLU FIZYCZNYM.
No ja jakby rozumiem wszystko, ale czytając posty Asi to tak mamy informacji garstkę, tyle co nam przekazane w zdawkowych wiadomościach. Wiemy tylko (albo nie doczytałam) ze okres jej się spóźnia 6 dni ale nie wie kiedy była owu wiec nie wiadomo nawet czy faktycznie jej się spóźnia, oblewają ja zimne poty i ma sina pochwę 🤷‍♀️
Dodatkowo sama przyznała ze nastawiła się na ten 1cs, była załamana ze ma 3 miesiące na zajście w ciąże a potem monitoring. Jakby to było coś złego a nie normalne usg.
Zdążyła już być u internisty i gina a dziś ma endokrynologa. Może ma wiecej objawow, o których nie pisze. Tego nie wiemy. Ale ciężko się dowiedzieć bo Asi wiadomości to przekazywanie nam zdawkowych informacji, rzadko jakaś merytoryczna dyskusja 🙂

to powiedz mi w takim razie czego autorka od Nas oczekuje? Jeśli potrzebuje wsparcia to zapraszam pogadajcie sobie na priv, to jest trochę inna grupa, albo niech założy sobie swój temat na bb i tam się zostawiajcie co jest nie tak
Ja nie wiem, czego oczekuje, to nie jest pytanie do mnie. Ja nie podnosilam żadnego tematu, ja się odniosłam do konkretnych słów, że zamiast do endo czy lekarza powinna się wybrać do psychologa albo terapeuty.

Ja nie wiem, czego oczekuje, to nie jest pytanie do mnie. Ja nie podnosilam żadnego tematu, ja się odniosłam do konkretnych słów, że zamiast do endo czy lekarza powinna się wybrać do psychologa albo terapeuty.
Przecież psycholog czy terapeuta to nic złego, pokazuje jak radzić sobie z emocjami. A dziewczyna jak widać opisuje swoje dolegliwości i jak ktoś skomentuje nie po myśli to się obraża i chce odejść. Przecież to forum publiczne anonimowych osób. Więcej luzu i dystansu.

Nie ma blokady. Mówi że zapomniał. Powiedziałam mu że koniec z seksem, ze staraniami ... Chociaż wcale tak nie myślę i nie chce kończyć. Ale tak mi przykro było. Powiedziałam mu że czuje się odrzucona i czuję że się mną brzydzi. To go ruszyło jak nie wiem co, próbował coś tam ulabowac, przytulać się ale poszłam spać na kanapę.
Może dziś Ci wynagrodzi to zapominalstwo ;) 🤞🥳

Nie ma blokady. Mówi że zapomniał. Powiedziałam mu że koniec z seksem, ze staraniami ... Chociaż wcale tak nie myślę i nie chce kończyć. Ale tak mi przykro było. Powiedziałam mu że czuje się odrzucona i czuję że się mną brzydzi. To go ruszyło jak nie wiem co, próbował coś tam ulabowac, przytulać się ale poszłam spać na kanapę.
Czasem warto z siebie cos wyrzucic, oczyscic atmosferę i wszystko się naturalnie ulozy dobrze.

reklama
Mysle ze to nie chodzi wcale o tylek 😁 ja jestem drobna i jesli badanie jest na fotelu ginekologicznym to nie wkladam pięsci pod tylek i nikt mnie o to nie poprosił a jak bylam w gabinecie gdzie mialam badanie wykonywane w gabinecie na nfz gdxie byla kozetka to wtedy kazal mi pieści pod tylek włożyć. Agnes4312 pisze to o naszym lekarzu :)
Ale ja też byłam badana na kozetce nieraz i nigdy nie wkładałam rąk 😄 co prawda nie u naszego lekarza.
Raz tylko rozebralam się do badania, lekarz wsadził sondę i kazał mi iść zrobić siku xD i od nowa ubieranie, sikanie, rozbieranie

Do góry