reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

To może mieć związek z tyłozgięciem macicy
Może może bo akurat mam tyłozgięcie 🤔
W każdym bądź razie lekarz każe ja wykonuje 😆
Nie mam tyłozgięcia, a też podkładam.

Za to znam odpowiedź dlaczego, bo lepiej widać. Tak mój gin powiedział.

I od tamtej pory na każdej wizycie sama od siebie podkładam. I nieważne u kogo😅. Żaden lekarz nie narzekał 😝.

reklama
Dziewczyny cykl z 28 dni skrócił mi się do 26.. co to może oznaczać? Lekarza mam za 10 dni.. ?
Hormony świrują?
może zaczęłaś brać jakieś suplementy inne niż wcześniej? Ja brałam teraz FertlilWomen Plus. Cykl pierwszy raz od 8 lat (tyle mogę się cofnąć w kalendarzu i spr zapiski) trwał u mnie 24 dni. Zazwyczaj 25/26. Tak, wiem, ze odchylenie 1 dzień to nie odchylenie ale jednak nastąpiło to pierwszy raz od 8 lat ;) dodatkowo miałam mega dziwny okres, strasznie bolesny i jak na mnie bardzo długi (w sumie 5 dni a zawsze 2,5 maks 3dni). I zastanawiam się czy to właśnie nie przez ten Fertil… 🤔 szczególnie, ze ma on w składzie inozytol m.in. a dziewczyny pisały, ze przy suplementacji im się potrafił skrócić cykl

mój lekarz skierował mnie do swojego kolegi, żeby ocenił niszę po cc, byłam u Niego na prywatnej wizycie, a że pracuje w szpitalu i wyczaił mi jeszcze małego polipa, to od razu wystawił mi skierowanie do swojego szpitala na histero - chyba średnio Ci odpowiedziałam 😂
Też kiedyś miałam małego polipa , wycieki go w sierpniu a w grudniu byłam w ciąży , mam z tej ciąży synka 8 lat . Widocznie to było problemem ;)

Cholera..
Najlepsze że właśnie wróciłam do pracy po macierzyńskim. Jeszcze nie wierzę..

Załączniki

• 16626114752241880484779739187487.jpg
    16626114752241880484779739187487.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 162
Dziewczyny, ale bez przesady. Ja rozumiem, że Asia może kiepsko zaczęła, ale jesli źle sie czuje fizycznie to przede wszystkim, na pierwszym miejscu powinien być lekarz. Na przykład internista. I tylko lekarz może odesłać dalej. Kilka postów nie wystarczy, żeby kogoś poznać, a „stawianie diagnoz” internetowo i odsyłanie do psychologa zamiast lekarza jest mimo szczerych chęci lekkomyślne.
czy czytałaś posty? Przecież pisała, że była u ginekologa i internisty i wg nich wszystko jest ok. Ma porobione podstawowe badania i tam też jest wszystko ok, dlatego @Bibi89 napisała o zdrowiu psychicznym

Mnie nigdy żaden gin o to nie poprosił, ale pewnie mam za duży tyłek i nie muszę unosić bardziej miednicy😅🤣
Mysle ze to nie chodzi wcale o tylek 😁 ja jestem drobna i jesli badanie jest na fotelu ginekologicznym to nie wkladam pięsci pod tylek i nikt mnie o to nie poprosił a jak bylam w gabinecie gdzie mialam badanie wykonywane w gabinecie na nfz gdxie byla kozetka to wtedy kazal mi pieści pod tylek włożyć. Agnes4312 pisze to o naszym lekarzu :)

reklama
Dziewczyny cykl z 28 dni skrócił mi się do 26.. co to może oznaczać? Lekarza mam za 10 dni.. ?
Hormony świrują?
ja mam zwykle cykle 29 dni (wtedy owulacja jakoś 15dc zawsze), czasem mam cykle 26 dniowe (tak jak teraz miałam), bo owulację miałam wcześniej (jakoś 12-13dc) i wszystko się zgadza. Faza lutealna po owulacji jest zawsze taka sama, jeśli owulacja Ci się przesunie w jedną lub w drugą stronę to tak samo okres

Do góry