Karolina_123
Fanka BB :)
Ja w sumie też mam tyłozgięcieMoże może bo akurat mam tyłozgięcie
W każdym bądź razie lekarz każe ja wykonuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w sumie też mam tyłozgięcieMoże może bo akurat mam tyłozgięcie
Mnie tez tak tak każą robić a mam tylozgiecieMoże może bo akurat mam tyłozgięcie
A z mojego opisu wychodzi ze mam przodozgiecie.
hehe albo moj lekarz ma inna. A ja mam duuuza dupe.To moja teoria jest do dupy.
Dziewczyny, ale bez przesady. Ja rozumiem, że Asia może kiepsko zaczęła, ale jesli źle sie czuje fizycznie to przede wszystkim, na pierwszym miejscu powinien być lekarz. Na przykład internista. I tylko lekarz może odesłać dalej. Kilka postów nie wystarczy, żeby kogoś poznać, a „stawianie diagnoz” internetowo i odsyłanie do psychologa zamiast lekarza jest mimo szczerych chęci lekkomyślne.Asia, teraz bez żartów czy śmiania się ale ja myślę że bardziej niż internista czy endo pomógł by Ci psycholog albo terapeuta. Może warto z kimś porozmawiać i popracować nad tym zadręczaniem się. Nie twierdzę że nie czujesz się źle, ale to złe samopoczucie czy nawet brak miesiączki może być wlansie wynikiem Twojej kondycji psychicznej. Po Twoich wpisach wnioskuję że nie jesteś w najlepszej formie wiec moze właśnie w tą stronę warto by próbować szukac pomocy.
Lekkomyślne jest lekceważenie zdrowia psychicznego. Właśnie dlatego w Polsce depresja jest uważana za coś wstydliwego, wlansie przez takie podejście.Dziewczyny, ale bez przesady. Ja rozumiem, że Asia może kiepsko zaczęła, ale jesli źle sie czuje fizycznie to przede wszystkim, na pierwszym miejscu powinien być lekarz. Na przykład internista. I tylko lekarz może odesłać dalej. Kilka postów nie wystarczy, żeby kogoś poznać, a „stawianie diagnoz” internetowo i odsyłanie do psychologa zamiast lekarza jest mimo szczerych chęci lekkomyślne.
Tak ja szlam jakoś po godzinieOki dzięki, czyli jakbym poszła ok30 -40 min od przebudzenia to będzie ok?