reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

bo u internisty bylam wykluczyl wszytsko inne. Jutro jade do endokrynologa zobaczymy co powie chociaz wyniki mam dobre.
Asia, teraz bez żartów czy śmiania się ale ja myślę że bardziej niż internista czy endo pomógł by Ci psycholog albo terapeuta. Może warto z kimś porozmawiać i popracować nad tym zadręczaniem się. Nie twierdzę że nie czujesz się źle, ale to złe samopoczucie czy nawet brak miesiączki może być wlansie wynikiem Twojej kondycji psychicznej. Po Twoich wpisach wnioskuję że nie jesteś w najlepszej formie wiec moze właśnie w tą stronę warto by próbować szukac pomocy.

reklama
To moze podejrzewa cp, mi lekarz tez kazał uniesc miednice w gorę by wygodniej obejrzeć jajniki. Nie chcialam tego pisac, zeby nie straszyc Cię, ale beta faktycznie coś podpowie.
Myśle, że uniesienie miednicy przy badaniu to częste i normalne zjawisko u gina. Nie jeden ginekolog tak mnie badał przy monitoringu. Myśle, że nie ma to znaczenia z cp

Asia, teraz bez żartów czy śmiania się ale ja myślę że bardziej niż internista czy endo pomógł by Ci psycholog albo terapeuta. Może warto z kimś porozmawiać i popracować nad tym zadręczaniem się. Nie twierdzę że nie czujesz się źle, ale to złe samopoczucie czy nawet brak miesiączki może być wlansie wynikiem Twojej kondycji psychicznej. Po Twoich wpisach wnioskuję że nie jesteś w najlepszej formie wiec moze właśnie w tą stronę warto by próbować szukac pomocy.
Jesli wyklucze jutro wszytsko inne to wybiore sie do psychologa.

Mnie nigdy żaden gin o to nie poprosił, ale pewnie mam za duży tyłek i nie muszę unosić bardziej miednicy😅🤣
Ja też mam duży tyłek 😂 i już kilkakrotnie mi się zdażyło 😄 a najlepiej jak byłam u gina który średnio mówi po polsku i mówi do mnie pieści po pupe tak nie wyraźnie i się zastanawiałam co on chce pieścić 😂

reklama
Do góry