królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Witaj mamy podobną datę @ u mnie 19.09 i tez chciałabym nie dostaćNa to liczę
* przypomniałam sobie o tym forum po 16 latach
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj mamy podobną datę @ u mnie 19.09 i tez chciałabym nie dostaćNa to liczę
ja żałuję ,że trafiłam tu dopiero prawie po 2 latach od pierwszego biochema ... Tyle co się do dziewczyn dowiedziałamNa to liczę
No tak informacje na bieżącoja żałuję ,że trafiłam tu dopiero prawie po 2 latach od pierwszego biochema ... Tyle co się do dziewczyn dowiedziałam
Możesz zostać! i możesz się normalnie zapisywać z nami na testowanieU mnie dzisiaj plamienie szyjka się obniża, wiec raczej okres na horyzoncie.
Także w zależności od terminu, który dostaniemy, chyba będę musiała pożegnać Wasze najszanowniejsze towarzystwo i przerzucić się na in vitro
Chyba, że dni po transferze liczą się tak, jak dni po owulacji?
Nie do końca, ale ja tam zamierzam zostać i czekać na kreski ze wszystkimi, z ich dpo i moje dpt (jak bób da, oczywiście...) ;-)U mnie dzisiaj plamienie szyjka się obniża, wiec raczej okres na horyzoncie.
Także w zależności od terminu, który dostaniemy, chyba będę musiała pożegnać Wasze najszanowniejsze towarzystwo i przerzucić się na in vitro
Chyba, że dni po transferze liczą się tak, jak dni po owulacji?
Wiem, oczywiście retorycznie zapytałam ) Ty chyba tez przymierzałaś się do in vitro, dobrze pamietam? Na jakim jesteście etapie? I jaki czynnik zdecydował, że taka podjęliście decyzję?Nie do końca, ale ja tam zamierzam zostać i czekać na kreski ze wszystkimi, z ich dpo i moje dpt (jak bób da, oczywiście...) ;-)
Takie badania robi się w dużych szpitalach czy raczej wszędzie?Proszę się nie smucić, bo ten okres miał przyjść i był zaplanowany Teraz 14.09 histeroskopia