reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

kilka dni spóźnienia miesiączki (właściwie nie wiadomo kiedy była i czy była owulacja więc nawet nie wiaodmo czy się spóźnia) to jeszcze nie koniec świata i żadna farsa 🙄 okres przyjdzie i tyle 🤷🏻‍♀️
Ok wszytsko rozumiem. Okres albo przyjdzie albo nie
Ciaza jest albo nie. No zobaczymy jakby jutro przyszedl okres bylo by super bo ja naprawde zle sie czuje.

reklama
Jutro jade na bhcg i do endokrynolog.I umowilam sie do innego lekarza. Nie po to zeby sprawdzic czy jestem w ciazy czy nie ale po to zeby sprawdzic co sie ze mna dzieje i ogolnie porozmawiac. Polecila mi ta Pania doktor znajoma. Akurat umowilam sie do niej na 18:15. Mam nadzieje ze bedzie w koncu koniec tej farsy.
betę robisz bo…? Trochę nie rozumiem celu jej robienia… Ile spóźnia Ci się okres?

Jutro jade na bhcg i do endokrynolog.I umowilam sie do innego lekarza. Nie po to zeby sprawdzic czy jestem w ciazy czy nie ale po to zeby sprawdzic co sie ze mna dzieje i ogolnie porozmawiac. Polecila mi ta Pania doktor znajoma. Akurat umowilam sie do niej na 18:15. Mam nadzieje ze bedzie w koncu koniec tej farsy.
Bardzo dobrze robisz ! Sprawdź! Gdy wykluczysz ciążę czarno na białym, wyluzujesz się to i @ przyjdzie. A moze to był cykl bezowulacyjny i lekarz wspomoże w przyjsciu @ jak najszybciej.

6 dzien spoznia mi sie okres.
mi się przesunal okres w jednym cyklu o 5 dni, bo 5 dni później miałam owulacje. Zapewne u Ciebie też owulacja się przesunęła co automatycznie przesuwa również okres. Jeśli ogólnie źle się czujesz to dlaczego szukasz przyczyny tylko ginekologicznej?

reklama
bylam dzis u jednego i nic nie wyniklom
No ale chyba coś powiedział o spóźniającej się miesiączce, ze czekać cierpliwie, czy trzeba ją wywołać, czy, że cykl bezowulacyjny i przyjdzie mocno spóźniona no i chyba widzial szyjke, zbadał ją, zrobił usg i 5 tydz więc ciąża chocby znikomo musialaby być widoczna.

Do góry